Γι’ αυτούς πήγε στις Σέρρες ο Χριστοβασίλης

Ποιοι είναι οι παίκτες του Πανσερραϊκού που έχει βάλει στο μάτι ο ΠΑΣ Γιάννινα
Γι’ αυτούς πήγε στις Σέρρες ο Χριστοβασίλης

Εντύπωση προκάλεσε σε κάποιους η παρουσία του Γιώργου Χριστοβασίλη στις Σέρρες για το παιχνίδι του Πανσερραϊκού με τον ΑΟΧ-Κισσαμικό το Σάββατο (14/4). Στον δεύτερο, μάλιστα, προπονητής είναι ο Γιώργος Πετράκης, γιος του Γιάννη, και ορισμένοι θεώρησαν πως ο έμπειρος παράγοντας πήγε λόγω αυτού.

Η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Για παίκτες των γηπεδούχων βρέθηκε εκεί ο ισχυρός άνδρας των Ηπειρωτών και το Sportime.gr σας εξηγεί ποιοι είναι αυτοί.

Ο βασικότερος λόγος είναι ο νεαρός εξτρέμ Στέφανος Πέτρου. Άνθρωπος του ΠΑΣ Γιάννινα έχει εισηγηθεί στον πρόεδρο της ομάδας την απόκτησή του και γι’ αυτό έγιναν και κάποιες διερευνητικές επαφές. Ο 18χρονος δείχνει ταλαντούχος και φέτος είναι πρώτος σκόρερ και πρώτος σε ασίστ στην Κ19 των «λιονταριών».

Από εκεί και πέρα,ο Γιώργος Χριστοβασίλης είχε την ευκαιρία να τσεκάρει από κοντά και δύο παίκτες που αγωνίστηκαν. Ο λόγος γαι τους Στέλιο Πόζογλου και Γιώργο Κάκκο. Αμφότεροι ανήκουν στον ΠΑΟΚ και υπάρχει καλή εντύπωση στα Ιωάννινα. Ο πρώτος είναι επιτελικός μέσος και παίζει και πλάγια, ο δεύτερος εξτρέμ.

Τέλος, ένα όνομα που ακούστηκε είναι αυτό του Κυριάκου Γιαξή. Δεν ήταν, όμως, στην… ατζέντα του Χριστοβασίλη για το συγκεκριμένο ταξίδι. Ούτως ή άλλως ο 17χρονος χαφ είναι μία εξαιρετική αλλά ταυτόχρονα πολύ δύσκολη περίπτωση και στο κυνήγι της απόκτησής του βρίσκονται εκτός του ΠΑΟΚ και ομάδες από το εξωτερικό. Περισσότερα για τον Γιαξή, ο οποίος θεωρείται από τους καλύτερους παίκτες της γενιάς του, μπορείτε να διαβάσετε στο φύλλο του Sportime της Πέμπτης (19/4).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γι’ αυτούς πήγε στις Σέρρες ο Χριστοβασίλης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.