Πρόταση σε Γκάντσεφ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Οι «κυανόλευκοι» θέλουν τον 31χρονο Βούλγαρο μέσο που έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση
Πρόταση σε Γκάντσεφ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται ο Βλάντιμιρ Γκάντσεφ. Ο 31χρονος Βούλγαρος μέσος που έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση στις 17 Μαΐου ενδιαφέρει την ομάδα της Ηπείρου, η οποία του κατέθεσε πρόταση συνεργασίας και περιμένει την απάντηση του.

Δημοσίευμα από αθλητική ιστοσελίδα της Βουλγαρίας αναφέρει την ύπαρξη του ενδιαφέροντος, χωρίς να γίνονται γνωστές οι λεπτομέρειες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, άνθρωπος της ομάδας των Ιωαννίνων έχει έρθει σε επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του, σε μία προσπάθεια να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του.

Η απάντηση που έλαβε ήταν κατ’ αρχήν θετική. Και οι πιθανότητες για συμφωνία αυξάνονται από την στιγμή που η Λέφσκι Σόφιας «έκλεισε» την πόρτα στον Γκάντσεφ για πιθανή επιστροφή του στην αγαπημένη του ομάδα. Ο 31χρονος θέλει να επιστρέψει στη Βουλγαρία, ωστόσο αυτή την στιγμή το έδαφος δεν είναι πρόσφορο.

Το γεγονός πως ο έμπειρος αμυντικός μέσος γνωρίζει πολύ καλά τα κατατόπια στην Ελλάδα αποτελεί σύμμαχο του ΠΑΣ. Ξεκίνησε εξάλλου την καριέρα του στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, στην συνέχεια είχε γεμάτες σεζόν σε Λεβαδειακό (27/5) και ΟΦΗ (24/0). Για οχτώ χρόνια αγωνίστηκε στην Λέφσκι Σόφιας (197/25), για 1,5 χρόνο στην Κόβεντρι (24/2), πριν καταλήξει στην Ανόρθωση (24/1) απ’ όπου και έμεινε ελεύθερος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρόταση σε Γκάντσεφ ο ΠΑΣ Γιάννινα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.