Ενστάσεις από Πετράκη

Νέα συνάντηση έγινε ανάμεσα στον Κρητικό τεχνικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ενστάσεις από Πετράκη

Μία ακόμη συνάντηση είχαν την Πέμπτη (24/5) οι Γιώργος Χριστοβασίλης και Γιάννης Πετράκης. Όχι μόνο για το πώς θα πάει από εδώ και πέρα ο σχεδιασμός, αλλά και για το θέμα της ανανέωσης του Κρητικού τεχνικού.

Όσο δεν υπογράφει, άλλωστε, ο τελευταίος, στον ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι σε αναμμένα κάρβουνα. Γνωρίζουν πως ακόμη υπάρχουν πράγματα που δεν έχουν γίνει όπως θα ήθελε ο 59χρονος.

Στην τελευταία συνάντηση, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, ο Πετράκης εξέφρασε τις αντιθέσεις του για συγκεκριμένα θέματα. Ναι μεν έμειναν οι περισσότεροι παίκτες, ναι μεν ήταν δικές του εισηγήσεις οι Σιόντης και Παμλίδης, αλλά… Γι’ αυτό και όλα είναι ανοιχτά. Από την ομάδα, πάντως, το παλεύουν προκειμένου να γίνει τουλάχιστον μία καλή κίνηση που θα δείχνει και τις διαθέσεις τις διοίκησης για την επόμενη σεζόν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ενστάσεις από Πετράκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.