ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Πρώτη προπόνηση για το Περιστέρι

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε το Περιστέρι το απόγευμα του Σαββάτου (18/8), ενόψει της νέας σεζόν όπου θα αγωνιστεί στη Basket League. Οι παίκτες δέχθηκαν το πρώτο καλωσόρισμα του Αργύρη Πεδουλάκη και των συνεργατών του και , στην συνέχεια πάτησαν παρκέ για τα πρώτα τρεξίματα και τις ασκήσεις με μπάλα.Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Κυριακή...
Πρώτη προπόνηση για το Περιστέρι

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε το Περιστέρι το απόγευμα του Σαββάτου (18/8), ενόψει της νέας σεζόν όπου θα αγωνιστεί στη Basket League.

Οι παίκτες δέχθηκαν το πρώτο καλωσόρισμα του Αργύρη Πεδουλάκη και των συνεργατών του και , στην συνέχεια πάτησαν παρκέ για τα πρώτα τρεξίματα και τις ασκήσεις με μπάλα.Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Κυριακή με προπόνηση στο “Ανδρέας Παπανδρέου” της οποίας το πρόγραμμα θα ακολουθήσει ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Ο διεθνής φόργουορντ φτάνει το πρωί στην Αθήνα και το απόγευμα θα έχει την πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρώτη προπόνηση για το Περιστέρι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Βανδαράκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.