ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Πεδουλάκης: «Είμαστε μια καλή παρέα, αγωνιστικά και διοικητικά»

Τι είπε ο τεχνικός του Περιστερίου μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Προμηθέα
Πεδουλάκης: «Είμαστε μια καλή παρέα, αγωνιστικά και διοικητικά»

Μετά την ΑΕΚ το Περιστέρι υπέταξε και τον φιλόδοξο Προμηθέα στην Πάτρα με 76-73, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League. Η ομάδα του Περιστερίου επιστρέφει εντυπωσιακά στη μεγάλη κατηγορία και τεχνικό της Αργύρης Πεδουλάκης στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Προμηθέα, αναφέρθηκε στην ψυχραιμία στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ενώ στάθηκε και στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει εντός κι εκτός των γραμμών του γηπέδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πεδουλάκη στη συνέντευξη Τύπου

«Έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, το οποίο είχε εναλλαγή σε σκορ και συναισθήματα. Ο Προμηθέας είναι μια εξαιρετική ομάδα με πολύ καλό ρόστερ. Εμείς είχαμε αρκετά θέματα, που έπρεπε να λύσουμε, καθώς ο αντίπαλος είναι μια ομάδα με ύψος ομάδας Ευρωλίγκας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε το κομμάτι των ριμπάουντ και κερδίσαμε τον αγώνα, χωρίς πάντως να είμαστε καλοί στα σουτ. Προσαρμοστήκαμε, αλλάξαμε το παιχνίδι μας και στο τέλος μείναμε ψύχραιμοι, με την μπάλα να πηγαίνει εκεί όπου έπρεπε.

Όσο κυλούσε ο χρόνος, το στρες πήγαινε στην αντίπαλη πλευρά, που ούτως ή άλλως ήταν το φαβορί. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Προμηθέα, εμείς μένουμε πιστοί και προσηλωμένοι στο πρόγραμμά μας.

Περίμενα ότι θα ήμασταν ανταγωνιστικοί στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Είμαστε μια καλή παρέα και στο αγωνιστικό και στο διοικητικό κομμάτι. Θέλουμε, όπως έχω ξαναπεί, να έχουμε καλούς συμπαίκτες. Δεν έχουμε εγωισμό και βγάζουμε θετική ενέργεια στο παρκέ».

Προμηθέας – Περιστέρι 73-76: Ο θρίαμβος των Δυτικών Προαστίων

VIDEO: Ο νέος ύμνος του Ήφαιστου από τον Στέλιο Ρόκκο!

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πεδουλάκης: «Είμαστε μια καλή παρέα, αγωνιστικά και διοικητικά»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.