ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Βασιλόπουλος: «Κάθε φάση είναι μια “μάχη”»

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος αναφέρθηκε, στο νέο blog του, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, για την αναμέτρηση του Περιστερίου απέναντι στον Αρη. Αναλυτικά όσα έγραψε: «Μετά τη νίκη επί του Ηφαίστου, που ήταν πάρα πολύ δύσκολος αντίπαλος, πέρα από τη διατήρηση του αήττητου, κρατήσαμε και την ψυχολογία μας σε εξαιρετικό επίπεδο. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον...
Βασιλόπουλος: «Κάθε φάση είναι μια “μάχη”»

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος αναφέρθηκε, στο νέο blog του, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, για την αναμέτρηση του Περιστερίου απέναντι στον Αρη.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Μετά τη νίκη επί του Ηφαίστου, που ήταν πάρα πολύ δύσκολος αντίπαλος, πέρα από τη διατήρηση του αήττητου, κρατήσαμε και την ψυχολογία μας σε εξαιρετικό επίπεδο.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τον Άρη, μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με βαριά φανέλα, με έμπειρο προπονητή και καυτή έδρα. Ο Άρης έχει καταφέρει να βρει στα τελευταία ματς ρυθμό και να αξιοποιεί το υλικό του, παίζοντας το μπάσκετ που πραγματικά μπορεί.

Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι αφού οι αντίπαλοι μας παίζουν πάρα πολύ σκληρά και εμείς θα πρέπει να μείνουμε από την αρχή έως το τελευταίο δευτερόλεπτο του ματς συγκεντρωμένοι.

Τα αρνητικά αποτελέσματα που είχαν στο ξεκίνημα της σεζόν, τους πείσμωσαν και τους έχουν κάνει πολύ σκληρούς. Κάθε φάση, κάθε κατοχή είναι και μία μάχη. Απαιτείται λοιπόν συγκέντρωση, ηρεμία και πίστη στο πλάνο».

http://www.sportime.gr/live/196319/iraklis-peykochori-livestreaming/

Ολυμπιακός: Οι ασκήσεις αποφυγής του πανικού από τον Μπλατ και η ηρεμία του Σπανούλη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βασιλόπουλος: «Κάθε φάση είναι μια “μάχη”»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.