Αρχίζουν οι αποδεσμεύσεις στον Πλατανιά

Ο υποβιβασμός φέρνει δυσάρεστες εξελίξεις στους Χανιώτες
Αρχίζουν οι αποδεσμεύσεις στον Πλατανιά

Δύσκολο το τοπίο στον Πλατανιά, με αποδεσμεύσεις, προσφυγές, καθυστερήσεις πληρωμών και… πολύ γκρίνια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας Sportime, η διοίκηση αποφάσισε να λύσει τα συμβόλαια πολλών παικτών και έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τους Στανισάβλιεβιτε, Δημούτσο, Κασάλιτσα, Πλιάτσικα, Γκρζέλτσακ, Ντικαμονά και Κοροβέση. Ενώ η Χανιώτικη ΠΑΕ έχει αρχίσει συζητήσεις και με τον Ενσικουλού, με τον οποίο δεσμεύεται με διετές συμβόλαιο.

Παράλληλα, έχει γίνει γνωστό ότι η ομάδα που θα αγωνίζεται στη Football League, θα στηριχθεί στους μικρούς της ομάδας και στα πλαίσια αυτής της απόφασης, θα τους δοθεί χρόνος συμμετοχής από τώρα.

Μετά τη Μ.Δευτέρα, όπου θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, αναμένεται οι περισσότεροι από τους προαναφερθέντες παίκτες να περάσουν από τα γραφεία του συλλόγου για να λύσουν τα συμβόλαια τους.

Μεγάλο πρόβλημα παραμένει το γεγονός ότι οφείλονται χρήματα σε ποδοσφαιριστές, με κάποιους να έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος, από Νοέμβριο ή ακόμα και από Οκτώβριο. Κάτι που έχει φέρει γκρίνιες στα αποδυτήρια της ομάδας και είναι πολύ πιθανών να ξεκινήσει ένα κύμα προσφυγών.

Την ίδια ώρα η διοίκηση της Χανιώτικης ομάδας προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για να αποπληρώσει πρώτα τους παίκτες που θέλει να αποδεσμεύσει, σε μια εξαιρετικά κακή σεζόν για τον Πλατανιά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αρχίζουν οι αποδεσμεύσεις στον Πλατανιά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.