ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Τάτσης: «Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο»

Όλα όσα είπε ο προπονητής του Πλατανιά για τη νίκη επί του Καραϊσκάκη Άρτας
Τάτσης: «Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο»

Ο Πλατανιάς πανηγύρισε τη δεύτερη του νίκη σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα με 1-0 επί του Καραϊσκάκη Άρτας.

Ο Γιάννης Τάτσης χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα και στάθηκε στο γεγονός πως ο αντίπαλος δεν απείλησε την ομάδα του σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάτσης στην συνέντευξη τύπου:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας για τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους του Πλατανιά. Βλέπετε όλοι ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και αυτό βγαίνει με τον πιο ιδανικό τρόπο στο γήπεδο.

Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, καθώς δεν απειληθήκαμε ούτε μια φορά από τον αντίπαλό μας, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι πολύ νωρίτερα στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Τόσο μετά το 1-0, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Είχαμε πει πριν από τον αγώνα ότι μπροστά μας είχαμε μια δύσκολη αποστολή για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί θα έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να μην παρασυρθούμε ούτε από τη δική μας νίκη την πρώτη αγωνιστική, ούτε από τη βαριά ήττα του Καραϊσκάκη. Και δεύτερον, γιατί ερχόμασταν να αντιμετωπίσουμε κάτι το άγνωστο για μας, έπειτα από την αλλαγή προπονητή.

Θέλω να πω ξανά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και από αύριο να κοιτάξουμε το επόμενο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε στα Περιβόλια με την Δόξα Δράμας».

Καραϊσκάκης Άρτας-Πλατανιάς 0-1: Νίκη για τους Χανιώτες με γκολ-δώρο (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τάτσης: «Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.