ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Τάτσης: «Ήταν δίκαιη η νίκη βάσει της εικόνας που είχαμε»

Ο Γιάννης Τάτσης αναφέρθηκε στη νίκη του Πλατανιά επί του Αιγινιακού, την οποία και χαρακτήρισε δίκαιη
Τάτσης: «Ήταν δίκαιη η νίκη βάσει της εικόνας που είχαμε»

Ο Γιάννης Τάτσης χαρακτήρισε δίκαιη την επικράτηση του Πλατανιά επί του Αιγινιακού με 3-0 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Football League.

Ο προπονητής του Πλατανιά είπε χαρακτηριστικά: «Ένα παιχνίδι νικηφόρο για εμάς. Δίκαιο αποτέλεσμα με βάση την εικόνα του παιχνιδιού. Χωρίζοντας το ματς σε δύο ημίχρονα, στο πρώτο δυσκολευτήκαμε αρκετά. Ο λόγος είναι ότι παίζαμε στο γήπεδό μας, θέλαμε τη νίκη και είχαμε το άγχος. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι η αντίπαλη ομάδα επέλεξε έναν τρόπο παιχνιδιού με όλους τους παίκτες κάτω από τη γραμμή του κέντρου, χωρίς να έχει κατοχή μπάλας.

Στο δεύτερο μέρος, το πρώτο γκολ που προήλθε από στημένη μπάλα μας έδωσε το δικαίωμα να κάνουμε καλό παιχνίδι, να φύγει το άγχος, να δημιουργήσουμε τελικές, ενώ ο αντίπαλος ανοίχτηκε. Βρεθήκαμε έτσι κι άλλες φορές μπροστά στην αντίπαλη εστία και σημειώσαμε κι άλλα τέρματα.

Σε αυτό το διάστημα βοήθησαν πολύ και τα παιδιά που μπήκαν ως αλλαγή. Για μια ακόμη φορά κλείσαμε το παιχνίδι με παιδιά που προέρχονται από την Κ20, τα σπλάχνα της ομάδας. Είναι στόχος μεγάλος για αυτή την ομάδα. Προσπαθούμε από την αρχή να είμαστε όλοι χαρούμενοι, από τον πρόεδρο μέχρι το τελευταίο κομμάτι της ομάδας. Μακροχρόνιος στόχος είναι να αποκτήσει κορμό η ομάδα και όσο περνά ο καιρός, βλέποντας και κάνοντας. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή».

Από την πλευρά των παικτών του Πλατανιά μίλησε ο Δημήτρης Τσακμάκης, που τόνισε: «Ηταν ένα περίεργο παιχνίδι. Γνωρίζαμε και από προηγούμενα παιχνίδια, ότι ο Αιγινιακός έχει βάλει δύσκολα σε αρκετές ομάδες και αυτό θέλησε να κάνει και σε μας στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς ξεκινήσαμε καλά, είχαμε ευκαιρίες, αλλά στα πρώτα 45 λεπτά δεν μας ήθελε η μπάλα. Όμως στο δεύτερο μέρος, όλα πήγαν καλά. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για την ευκαιρία που μου έδωσε και βέβαια είμαι χαρούμενος, ότι από δική μου προσπάθεια προήλθε το ένα γκολ. Όμως δεν σταματάμε εδώ. Κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο ρυθμό».

Πλατανιάς-Αιγινιακός 3-0: Ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο

Ακάθεκτος ο Βόλος, νίκες για Ηρακλή, Δόξα Δράμας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τάτσης: «Ήταν δίκαιη η νίκη βάσει της εικόνας που είχαμε»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.