ΑΕΚ

Ουζουνίδης: “Καμία ανησυχία για το γκολ, σίγουρος για Μπογέ”

Καθησυχαστικός ο τεχνικός της ΑΕΚ για το γεγονός της ανομβρίας στο σκοράρισμα και της ποιότητας του Αργεντίνου εξτρέμ
Ουζουνίδης: “Καμία ανησυχία για το γκολ, σίγουρος για Μπογέ”

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι να σκοράρει, καθώς έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο. Γεγονός που δεν φοβίζει τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Μετά το τέλος του φιλικού, ο τεχνικός της Ένωσης υποστήριξε ότι η ομάδα του παρουσίασε σημάδια βελτίωσης και ότι δεν τον ενοχλεί το γεγονός πως ακόμα η ΑΕΚ δεν έχει σκοράρει. Αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Τσιγκρίνσκι, όσο και στην έλευση του Μπογέ, για τον οποίο είναι σίγουρος πως θα βοηθήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουζουνίδη:

«Ήταν φανερό ότι παρουσιάσαμε διαφορετικό πρόσωπο και είναι λογικό όσο περνάνε οι μέρες, είμαστε καλύτερα από πλευράς φυσικής κατάστασης και από πλευράς δημιουργίας φάσεων είμαστε καλύτεροι. Αυτό που είδα σήμερα είναι ότι έγινε καλύτερη προσπάθεια στο να βγάλουμε κάποιες φάσεις που θέλουμε και δουλεύουμε.

Είμαι σίγουρος, όμως, ότι έχουμε την ποιότητα και την ικανότητα να τις βγάλουμε ακόμα περισσότερο. Ότι δε βάλαμε γκολ δε μου λέει κάτι, δημιουργήσαμε πάρα πολύ καλές ευκαιρίες. Αυτό είναι το σημαντικό, ότι τα παιδιά προσπαθούν και θα βγάλουν αυτές τις φάσεις.

Από εκεί και πέρα, ο τραυματισμός του Τσιγκρίνσκι με στεναχώρησε πολύ. Σε αυτήν τη φάση καμιά φορά είναι καλύτερο να μη δεις πράγματα, αλλά να έχεις τους παίκτες σου υγιείς, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ελπίζω να μην έχουμε άλλα προβλήματα γιατί οι μέρες πλησιάζουν. Περιμένουμε τη Δευτέρα την κλήρωση για τον αντίπαλό μας.

Γενικά όμως είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Δώσαμε τον χρόνο που θέλαμε σε κάποια παιδιά να πάρουν τα λεπτά που χρειάζονται. Έχουν μείνει δύο παιχνίδια με τον Άρη και τη Γαλατά, οπότε πρέπει σιγά σιγά να πάρουν οι παίκτες περισσότερο χρόνο για να ετοιμαστούν, τουλάχιστον 14-15 παίκτες σε αυτήν τη φάση να είναι πιο καλά».

Για τον Μπογέ: «Μια προπόνηση έκανε μαζί μας. Τον ξέρω, δεν έχω καμία αμφιβολία για τον Λούκας, είμαι σίγουρος ότι θα κάνει πολύ καλά πράγματα»

Για τις φάσεις που δέχθηκε η ΑΕΚ: Οι περισσότερες φάσεις γίνανε επειδή κάναμε εμείς κάποια λάθη στις πάσες μας, αλλά δεν είναι ακόμα τα πόδια τους καλά. Και το κορμί και το μυαλό είναι κουρασμένο. Δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα στο σημερινό παιχνίδι.

Ο Ατρόμητος είναι μια καλή ομάδα, δεν είναι τυχαία ομάδα. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος και είναι λογικό να σου δημιουργήσει κάποια προβλήματα. Φάνηκε ότι σε κάποια διαστήματα, κυρίως στην αρχή του παιχνιδιού ότι είχε περισσότερη συνοχή από μας, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος, εμείς ήμασταν η ομάδα που βγάλαμε περισσότερα πράγματα μέσα στο γήπεδο».

Για τον αν θα υπολογίζει τον Λόπες για εξτρέμ στο υπόλοιπο της χρονιάς: «Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει αυτή τη θέση, όχι σαν εξτρέμ, χαφ θα έλεγα, δεν είναι winger. Από εκεί και πέρα όμως ήταν και οι συνθήκες σήμερα, μας έλειπε ο Μάνταλος που είχε ίωση από χθες. Σήμερα είπαμε να μην τον ταλαιπωρήσουμε περισσότερο. Δεν είχαμε πολλές επιλογές σε αυτή τη θέση, ούτε ο Μπογέ ήταν έτοιμος για να παίξει παραπάνω. Αλλά ξέρουμε ότι μπορεί να παίξει, το έχει κάνει στην περσινή χρονιά με επιτυχία. Είναι ένας παίκτης που έχει ενέργεια, διάθεση, θέληση, του αρέσει να παίζει. Οπότε και σέντερ φορ να τον βάλουμε, είμαι σίγουρος ότι θα παίξει».

Τέλος, ο Εβρίτης τεχνικός κατέληξε: «Ξέρω τα περισσότερα παιδιά από την περσινή χρονιά, τους είδα κι εγώ. Αυτό που με ενδιαφέρει και δουλεύουμε είναι ο κάθε παίκτης ανάλογα τη θέση που αγωνίζεται να ξέρει τι θα κάνει μέσα στο γήπεδο. Σήμερα βγάλαμε πράγματα, βγάλαμε φάσεις, είχαμε καλή κυκλοφορία, είμαι σίγουρος όμως ότι μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα στο δημιουργικό κομμάτι».

Ζητείται φορ!

Θλάση ο Τσιγκρίνσκι!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ουζουνίδης: “Καμία ανησυχία για το γκολ, σίγουρος για Μπογέ”», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.