ΑΕΚ

Βίντι – ΑΕΚ: Μέσα ο Μάνταλος, για βασικός ο Γκάλο

Είναι λογικό και επόμενο για ένα τέτοιο παιχνίδι, όπως αυτό με τη Βίντι για το Τσάμπιονς Λιγκ, οι σκέψεις του Ουζουνίδη για το αρχικό σχήμα να είναι αρκετές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, το τελευταίο χρονικό διάστημα φαίνεται να κερδίζει έδαφος η χρησιμοποίηση του Ροντρίγκο Γκάλο ξανά στη βασική 11άδα. Όπως ακριβώς στο ματς με τη...
Βίντι – ΑΕΚ: Μέσα ο Μάνταλος, για βασικός ο Γκάλο

Είναι λογικό και επόμενο για ένα τέτοιο παιχνίδι, όπως αυτό με τη Βίντι για το Τσάμπιονς Λιγκ, οι σκέψεις του Ουζουνίδη για το αρχικό σχήμα να είναι αρκετές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, το τελευταίο χρονικό διάστημα φαίνεται να κερδίζει έδαφος η χρησιμοποίηση του Ροντρίγκο Γκάλο ξανά στη βασική 11άδα.

Όπως ακριβώς στο ματς με τη Σέλτικ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Το σίγουρο θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Πέτρου Μάνταλου στο αρχικό σχήμα.

Αν και ο Ουζουνίδης θα ανακοινώσει την 11άδα στο ξενοδοχείο λίγο πριν η αποστολή φύγει για το γήπεδο με τα μέχρι στιγμής δεδομένα: ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ θα παίξει ο Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Οικονόμου στα στόπερ και φαβορί για αριστερά στην άμυνα είναι ο Χουλτ. Δίπλα στον Σιμόες, κερδίζει πόντους ο Άλεφ αντί του Γαλανόπουλου, αριστερά στη μεσαία γραμμή ο Μάνταλος, δεξιά ο Γκάλο και ο Κλωναρίδης πίσω από τον Λιβάια. Θέση φυσικά και διεκδικούν τόσο ο Μπακασέτας όσο και ο Λόπες.

Βίντι – ΑΕΚ: Όταν οι «αετοί» προκρίνονται (vids)

Βίντι – ΑΕΚ: Έφτασε Βουδαπέστη ο Μελισσανίδης

Βίντι – ΑΕΚ: Η διαφορετική εμφάνιση της “Ενωσης”

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βίντι – ΑΕΚ: Μέσα ο Μάνταλος, για βασικός ο Γκάλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).