ΑΕΚ

VIDEO: Από τον Ντέμη στον Μασούντ και στον Κλωναρίδη – Οι μεγάλες χαμένες ευκαιρίες της ΑΕΚ

Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται, λένε, στο ποδόσφαιρο. Στην περίπτωση του Βίκτωρα Κλωναρίδη στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μπενφίκα, κατάφερε το… δύσκολο. Να μην τον θυμούνται για τα δύο γκολ που σημείωσε χτίζοντας ουσιαστικά την ανατροπή, αλλά για εκείνο που έχασε, που του φόρεσε μια και καλή τον μανδύα του μοιραίου. Μια πάσα στα...
VIDEO: Από τον Ντέμη στον Μασούντ και στον Κλωναρίδη – Οι μεγάλες χαμένες ευκαιρίες της ΑΕΚ

Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται, λένε, στο ποδόσφαιρο. Στην περίπτωση του Βίκτωρα Κλωναρίδη στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μπενφίκα, κατάφερε το… δύσκολο. Να μην τον θυμούνται για τα δύο γκολ που σημείωσε χτίζοντας ουσιαστικά την ανατροπή, αλλά για εκείνο που έχασε, που του φόρεσε μια και καλή τον μανδύα του μοιραίου.

Μια πάσα στα αριστερά θα μπορούσε -θεωρητικά πάντα- να αλλάξει τη μοίρα ενός αγώνα και ενδεχομένως ολόκληρης της παρουσίας της ομάδας στη διοργάνωση.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά. Η ΑΕΚ έχει βρεθεί κι άλλες φορές στην ίδια θέση. Είτε με τον Ντέμη Νικολαΐδη να αστοχεί στο 90′ στη Μόσχα, κόντρα στη Λοκομοτίβ. Ή τον Μασούντ να μην μπορεί να σκοράρει στο Κίεβο. Αλλά και πάλι τον Ντέμη κόντρα στη Ρεάλ, να μην κάνει το 4-2 και οι Μαδριλένοι εν τέλει να ισοφαρίζουν σε 3-3.

Δείτε τα βίντεο και θυμηθείτε αυτό που είπαμε στην αρχή. Όλα χάνονται…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «VIDEO: Από τον Ντέμη στον Μασούντ και στον Κλωναρίδη – Οι μεγάλες χαμένες ευκαιρίες της ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Βασιλείου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.