ΠΑΟΚ

Ζαμπά: «Ισως η κορυφαία εμφάνιση της καριέρας μου!»

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Δικεφάλου μίλησε για τη νίκη στη Λευκορωσία
Ζαμπά: «Ισως η κορυφαία εμφάνιση της καριέρας μου!»

Ο Λέο Ζαμπά χαρακτήρισε την χθεσινή του εμφάνιση ως την ίσως κορυφαία της καριέρας του. 

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Δικεφάλου στη νίκη κόντρα στην ΜΠΑΤΕ αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός πως δεν βρίσκεται συνέχεια στην ενδεκάδα των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος:

Για την δική του εμφάνιση:

«Σε επαγγελματικό επίπεδο είναι ίσως η καλύτερη μου εμφάνιση, έχοντας δύο ασίστ και δύο γκολ. Είμαι ένας από τους έντεκα, είμαι μέλος της ομάδας, συγχαρητήρια σε όλους ειδικά στο τεχνικό τιμ που κατέστρωσε καλά τα πλάνα και φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα».

Για το αν του είπε κάτι ο Λουτσέσκου:

«Δεν τον είδα, δεν μιλήσαμε, είναι ένα κομμάτι της δουλειάς μας, χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο».

Για τους ομίλους του Europa League:

«Ξέρουμε ότι είναι ένας δύσκολος όμιλος, θα θέλαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Σήμερα ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι, πήραμε τους βαθμούς είναι σημαντικοί και θα μας βοηθήσουν ενόψει της συνέχειας».

Για το ότι δεν αγωνίζεται συχνά ως βασικός:

«Είμαι νεαρός, προσαρμόζομαι στα ευρωπαϊκά δεδομένα, γίνεται ροτέισον και ο προπονητής έχει να διαχειριστεί ένα καλό ρόστερ. Όταν καλείσαι πρέπει να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό…»

Η βαθμολογία στον όμιλο του ΠΑΟΚ

Πάρτι ΠΑΟΚ στη Λευκορωσία!

Ο ΠΑΟΚ, πλέον, δεν γίνεται να αποκλειστεί

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ζαμπά: «Ισως η κορυφαία εμφάνιση της καριέρας μου!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.