ΠΑΡΑFOOTBALL

Έστειλε μήνυμα ο Χάβος

Τι έδειξαν οι επιλογές του στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ
Έστειλε μήνυμα ο Χάβος

Ανέλαβε μία ομάδα στις αρχές Σεπτέμβρη με αποτέλεσμα το ρόστερ της να έχει διαμορφωθεί ουσιαστικά. Κάποιες προσθήκες έγιναν στο παρά πέντε στη Λαμία, αλλά και πάλι… Το υλικό δεν είναι δικό του. Αν έπιανε δουλειά το καλοκαίρι ο Μάκης Χάβος, κάποιες επιλογές του θα ήταν εντελώς διαφορετικές.

Το δείχνει πλέον σε σταθερή βάση. Υπάρχουν παίκτες που δεν τους… βλέπει. Φρόντισε να το καταστήσει σαφές και στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Εκεί που άλλοι θα έδιναν ευκαιρίες.

Τι έκανε ο Χάβος; Άντρονικ εκτός αποστολής. Η λογική λέει πως δεν θα μείνει για πολύ ακόμη στο ρόστερ. Δεν είναι και ο μόνος όμως.

Ο Τσούκαλος, πουλέν του Τεννέ, δεν πήρε ούτε δευτερόλεπτο. Το ίδιο ισχύει και για τον Παπαργυρίου, έναν ακόμη παίκτη που στήριζε ο πρώην προπονητής των Φθιωτών.

Το αξιοσημείωτο με τον Παπαργυρίου είναι ότι ο Χάβος προτίμησε να βάλει στη θέση του τον Ασίγκμπα. Έναν παίκτη, δηλαδή, που δεν παίζει σε αυτή τη θέση και που έχει χάσει πολλούς πόντους φέτος. Τόσους που τον Ιανουάριο δεδομένα θα ψαχτεί για κάτι άλλο…

Κρατήστε και κάτι τελευταίο, όταν φτάσουμε στον Ιανουάριο υπάρχει περίπτωση να δείτε και αποχώρηση έκπληξη από τη συγκεκριμένη ομάδα. Το ρόστερ είναι μεγάλο, άλλωστε, και κάπως θα πρέπει να μειωθεί.

http://www.sportime.gr/parafootball/169885/den-theloyn-oyte-na-ton-vlepoyn-stin-tripoli/

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έστειλε μήνυμα ο Χάβος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.