ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Οι απλησίαστοι Γερμανοί και η λατρεία για τον Ρόμπεν

Εκατοντάδες κόσμου περίμενε έξω από το πούλμαν τους παίκτες της Μπάγερν για μια φωτογραφία
Οι απλησίαστοι Γερμανοί και η λατρεία για τον Ρόμπεν

Ο Άριεν Ρόμπεν ήταν ο άνθρωπος που εισέπραξε τον μεγαλύτερο θαυμασμό από τους φίλους της ΑΕΚ. Ο Ολλανδός άσος της Μπάγερν, κατά την αποχώρηση της ομάδας από το ΟΑΚΑ, αντίκρυσε εκατοντάδες οπαδούς να περιμένουν έξω από το πούλμαν για μια φωτογραφία του.

Ένας πιτσιρικάς μάλιστα του φώναξε στα ελληνικά «Ρόμπεν σε αγαπάμε», με τον Ολλανδό να χαιρετά απλά τον κόσμο και να μπαίνει αμέσως στο πούλμαν.

Ο κόσμος ήταν τόσο πολύς, που ακόμη και η πρόσβαση στην μικτή ζώνη για τους δημοσιογράφους ήταν σχεδόν αδύνατη και έπρεπε να κάνουν έναν μίνι κύκλο για να κατέβουν προς τον χώρο των αποδυτηρίων.

Γενικά οι ποδοσφαιριστές του Νικο Κόβατς ήταν απλησίαστοι. Μόνο τον Ρόμπεν άφησαν να μιλήσει στις κάμερες και απευθύνθηκε στα Γερμανικά κανάλια. Δεν του επέτρεψαν μάλιστα οι υπεύθυνοι της ομάδας να μιλήσει για περισσότερα από πέντε λεπτά, καθώς τον οδήγησαν προς το πούλμαν για να αναχωρήσουν για το ξενοδοχείο. Οι υπόλοιποι απλά πέρασαν από την μικτή ζώνη και κατευθύνθηκαν στο πούλμαν.

Τα έχασε με τον κόσμο της ΑΕΚ ο Κόβατς

Γιατί δεν έπαιξε έτσι με Αγιαξ και Μπενφίκα;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι απλησίαστοι Γερμανοί και η λατρεία για τον Ρόμπεν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.