ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Παναχαϊκή: Κινδυνεύει με πρόστιμο

Η Παναχαϊκή κλήθηκε σε απολογία για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της και την προσωρινή διακοπή στον αγώνα με την Σπάρτη
Παναχαϊκή: Κινδυνεύει με πρόστιμο

Σε απολογία κλήθηκε η Παναχαϊκή για τη συμπεριφορά των οπαδών της και την προσωρινή διακοπή στον αγώνα με την Σπάρτη.

Στον αγώνα με την Σπάρτη, υπήρξε μία προσωρινή διακοπή, αφού ένας φίλαθλος μπήκε στο γήπεδο και διέσχισε τον αγωνιστικό χώρο με συνέπεια να διακοπεί προσωρινά ο αγώνας.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο διαιτητής τα έγραψε όλα στο φύλλο αγώνα και η ΠΑΕ κλήθηκε σε απολογία για την Παρασκευή (09/11).

Βάσει του άρθρου 15 παρ.4 του Πειθαρχικού Κώδικα με το οποίο έχει κληθεί, κινδυνεύει με πρόστιμο από 8.000 έως 40.000 ευρώ. Αναλυτικά η κλήση από τη Football League:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία:

την Παρασκευή 9/11/2018 και ώρα 16:00 την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 13, 14, 15 παρ.4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και 15 του ΚΑΠ. (αγώνας με ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ 5/11/2018)».

Παναχαϊκή- Σπάρτη 1-0: Λύτρωση στο 82′ με Αργυρόπουλο

Οφρυδόπουλος: «Είχαμε άγχος, θέλουμε τον χρόνο μας»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναχαϊκή: Κινδυνεύει με πρόστιμο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.