ΑΕΚ

Μπάγερν-ΑΕΚ: Ο Τσόσιτς τράβηξε την κοτσίδα του Χουλτ!

Απαράδεκτη ενέργεια από τον Σέρβο αμυντικό στα τελευταία λεπτά
Μπάγερν-ΑΕΚ: Ο Τσόσιτς τράβηξε την κοτσίδα του Χουλτ!

Κατά τη διάρκεια του δευτέρου μέρους της αναμέτρησης με την Μπάγερν, οι παίκτες της ΑΕΚ δεν κατόρθωσαν να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Η συγκέντρωση δεν ήταν όπως στην αρχή και κάποιες φάσεις προκάλεσαν έντονο εκνευρισμό στις τάξεις των παικτών.

Χρειάστηκαν μάλιστα οι παρατηρήσεις του Γιουγκ, αλλά και οι παραινέσεις του Σιμόες για να ηρεμήσουν οι Χουλτ και Τσόσιτς.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Σέρβος τράβηξε την κοτσίδα του Χουλτ, με τον Σουηδό να συγκρατείται από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Μπάγερν-ΑΕΚ 2-0: “Χειρουργείο” από Γιουγκ, εκτέλεση από Λεβαντόφσκι

«Νικήτρια» ό,τι και να γίνει η ΑΕΚ με τη Μυρτώ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπάγερν-ΑΕΚ: Ο Τσόσιτς τράβηξε την κοτσίδα του Χουλτ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.