ΑΕΚ

Μελισσανίδης: «Αν δεν βγαίνουν κλαίγοντας, θα έχουμε αποτύχει»

Η ατάκα του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ για το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού
Μελισσανίδης: «Αν δεν βγαίνουν κλαίγοντας, θα έχουμε αποτύχει»
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος σε αρκετά σημεία της παρουσίασης της Επιτροπής για τη δημιουργία του Μουσείου Προσφυγικού Πολιτισμού.
Ωστόσο, στα συναισθήματα του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ υπήρχε και αυτό της υπερηφάνειας και της αισιοδοξίας.
Η ολοκλήρωση της παρουσίασης, ωστόσο, έκρυβε και μία μεγάλη ατάκα, η οποία βγήκε από τα χείλη του ιδιοκτήτης της «Ενωσης».
Μετά το πέρας της εκδήλωσης και σε «πηγαδάκια» που είχαν σχηματιστεί στον προαύλιο χώρο του Μουσείου της Ακρόπολης, ο «Τίγρης» έδειχνε ακόμα συγκινημένος και με φανερή πεποίθηση για την επιτυχία του σκοπού του Μουσείου.
«Αν βγει έστω και ένας απο το Μουσείο χωρίς να κλαίει, θα έχουμε αποτύχει», είπε χαρακτηριστικά ο Μελισσανίδης, μιλώντας για όσα είχαν προηγηθεί.
Από εκεί και πέρα αναφέρθηκε και στο δεύτερο Μουσείο της ΑΕΚ που θα βρίσκεται στην Αγιά Σοφιά. «Δεν μιλήσαμε γι’αυτό σήμερα, αλλά δεν θα είναι μόνο το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού που θα δίνει το διαφορετικό χρώμα στο νέο μας γήπεδο και θα είναι σημείο αναφοράς.

Θα υπάρχει και το μουσείο ειδικά για την ΑΕΚ και θέλω να ξέρει ο κόσμος, πως θα είναι κι αυτό πραγματικά κάτι μοναδικό, κάτι που δεν μπορούν να φανταστούν», εξήγησε ο ιδιοκτήτης της πρωταθλήτριας.

Μουσείο Προσφ. Eλληνισμού: Στιγμές από την παρουσίαση (pics)

ΑΕΚ: Συγκινητικό βίντεο για το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού

Μελισσανίδης: «Σημαντική μέρα για τον προσφυγικό ελληνισμό»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μελισσανίδης: «Αν δεν βγαίνουν κλαίγοντας, θα έχουμε αποτύχει»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.