FOOTBALL LEAGUE

Ηλυσιακός: «Υπερήφανοι για Μασούρα» (pic)

Άπαντες στον σύλλογο των Ιλισίων αισθάνονται μεγάλη τιμή σχετικά με τη διάκριση του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας και νυν του Πανιώνιου
Ηλυσιακός: «Υπερήφανοι για Μασούρα» (pic)

Ο Ηλυσιακός εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την κλήση του Γιώργου Μασούρα στην εθνική μας ομάδας.

Άπαντες στον σύλλογο των Ιλισίων αισθάνονται μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια σχετικά με τη διάκριση του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας και νυν του Πανιώνιου. Η συμμετοχή στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αποτελεί την καλύτερη διάκριση μέχρι στιγμής στην καριέρα του ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης

“Το Δ.Σ., το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και όλος ο φίλαθλος κόσμος του Ηλυσιακού αισθάνεται τιμή και χαρά για την κλήρωση στην εθνική ομάδα του πρώην ποδοσφαιριστή μας, Μασούρα Γιώργου, που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Ηλυσιακό μας. Του ευχόμαστε καλή πορεία, γεμάτη επιτυχίες στη ζωή του και στην καριέρα του”.

Ο Μασούρας προβάρει τα «ερυθρόλευκα»

Γ’ Εθνική: Τα τελικά αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηλυσιακός: «Υπερήφανοι για Μασούρα» (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.