ΠΑΡΑFOOTBALL

Αυτό δεν αντέχει ο Ανιγκό

Τι θα απέφευγε, εάν μπορούσε, ο τεχνικός του Πανιωνίου
Αυτό δεν αντέχει ο Ανιγκό

Μια χαρά τον πάει τον Πανιώνιο ο Ζοσέ Ανιγκό. Βρέθηκε με το ένα πόδι εκτός Νέας Σμύρνης στις αρχές, αλλά κατάφερε να το γυρίσει με το διπλό στη Ριζούπολη.

Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, πως είναι και ενθουσιασμένοι οι «κυανέρυθροι» με όσα έχουν δει. Έχουν τις ενστάσεις τους, αλλά του πιστώνουν και κάποια θετικά.

Έχουν, όμως, να το λένε ότι να προπονεί δεν… καίγεται. Για δημόσιες σχέσεις είναι εξαιρετικός, οι μεταγραφές είναι το αγαπημένο του, η καλή ζωή επίσης. Μην τον βάλεις, όμως, να κάνει προπόνηση.

Τυχαίο είναι νομίζετε που σε αυτή τη διακοπή του πρωταθλήματος ήταν ο προπονητής που έδωσε τις περισσότερες μέρες άδειας στους παίκτες του; Ήξερε τι έκανε ο Ανιγκό. Ποιος να προπονεί μωρέ τώρα…;

Εδώ το καλοκαίρι εμφανιζόταν κατευθείαν από την παραλία. Υπάρχουν, πάντως, και χειρότερα. Ρωτήστε στη Λιβαδειά. Κάτι θα έχουν να πουν για… αντηλιακά και ξαπλώστρες!

Ο Μασούρας προβάρει τα «ερυθρόλευκα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτό δεν αντέχει ο Ανιγκό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.