ΠΑΡΑFOOTBALL

Μασούρας: Οι λεπτομέρειες του deal

Πόσα έδωσε ο Ολυμπιακός και τι ισχύει για τα έμψυχα ανταλλάγματα στον Πανιώνιο
Μασούρας: Οι λεπτομέρειες του deal

Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι από τον Ιανουάριο ο Γιώργος Μασούρας, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (23/11) η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sportime.

Ποιο είναι το όφελος του Πανιωνίου από το συγκεκριμένο deal; Όπως αποκαλύπτει η στήλη των «Παρασκηνίων» της έντυπης έκδοσης του Sportime, στην Πλατεία θα πάρουν μάξιμουμ 300.000 ευρώ. Ο παίκτης, άλλωστε, έμενε ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Ωστόσο, θα μπει και ποσοστό μεταπώλησης. Εάν βρεθεί ενδιαφερόμενος στην πορεία, ο Πανιώνιος θα πάρει το 10%. Όχι και άσχημα.

Όσο για τα έμψυχα ανταλλάγματα; Ο Δημήτρης Νικολάου με τις ευλογίες του νέου του ατζέντη, Πιέρ Ισά, ετοιμάζεται για την Πλατεία. Το καλοκαίρι δεν ψηνόταν, αλλά τώρα φαίνεται πως θα φορέσει τα «κυανέρυθρα» ως δανεικός για έξι μήνες.

Ο δεύτερος παίκτης που έχει προκριθεί για να τον ακολουθήσει είναι ο Μάριος Βρουσάι. Εκεί, όμως, υπάρχει θέμα. Σε έξι μήνες μένει ελεύθερος ο 20χρονος και δεν είναι… όνειρό του να καταλήξει στον Πανιώνιο.

Ο Μαλεζάς και το δίλημμα του

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μασούρας: Οι λεπτομέρειες του deal», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.