Sportime

Ντόρτμουντ: Επιπόλαιος ο τραυματισμός του Βίτσελ

Καθησύχασε ο Φαβρ για τον τραυματισμό του Άξελ Βίτσελ στο γόνατο κόντρα στην Μπριζ

Άγγελος Ρουχωτάς 1 λεπτά ανάγνωσης
Ντόρτμουντ: Επιπόλαιος ο τραυματισμός του Βίτσελ
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η λευκή ισοπαλία της Ντόρτμουντ με την Μπριζ μπορεί να σφράγισε την πρόκρισή της στη φάση των «16» αλλά το «Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ» πάγωσε στο φινάλε, όταν ο Άξελ Βίτσελ προσγειώθηκε άσχημα στο γόνατό του και αποχώρησε τραυματίας.

Ο Βίτσελ είναι εκ των κορυφαίων των Βεστφαλών στην εξαιρετική τους σεζόν και απαραίτητος για το σύστημα του Φαβρ.

Ο Ελβετός τεχνικός φρόντισε να καθησυχάσει πάντως για τη σοβαρότητα του προβλήματος του Βέλγου μέσου. «Ήταν απλώς ένας σπασμός, τίποτα πιο άσχημο», υποστήριξε.

Εντούτοις είναι πιθανό να προφυλαχτεί από το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Φράιμπουργκ για τη Bundesliga.

«Δυνατό παιχνίδι σήμερα, απογοητευτικό το ότι δεν κερδίσαμε, αλλά χαρούμενοι για την πρόκριση. Ευχαριστούμε τους οπαδούς για τη στήριξη», το μήνυμα του Βίτσελ στο twitter.

https://twitter.com/axelwitsel28/status/1067927025829199873

http://www.sportime.gr/podosfairo/204057/glykia-ekdikisi-a-la-italika-i-totenam-proti-kai-kalyteri-i-mpartsa/

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Άγγελος Ρουχωτάς

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα