ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κανένας δεν έχει χάσει την πίστη του!

Όλα τα μέλη των «ερυθρόλευκων» περιμένουν πώς και πώς τον αγώνα με τη Μίλαν στις 13 Δεκεμβρίου.
Ολυμπιακός: Κανένας δεν έχει χάσει την πίστη του!

Ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα σε δύο εβδομάδες και ό,τι βγει. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν το λένε απλά για να το… πουν. Πιστεύουν ακράδαντα πως έχουν τις δυνατότητες για να νικήσουν τη Μίλαν με το απαιτούμενο σκορ και να πάρουν την πρόκριση στη φάση των «32» του Europa League, παρέα με τον κόσμο τους.

Το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα είναι κατάμεστο το βράδυ της 13ης Δεκεμβρίου, στην 6η και τελευταία αγωνιστική για τον 6ο όμιλο της δεύτερης την τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του είχαν για μία ακόμα φορά τη συγκλονιστική υποστήριξη των οπαδών της ομάδας. Περίπου 1.800 φίλοι του Ολυμπιακού έδωσαν δυναμικό στα… ψηλά των εξεδρών του «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» και δεν σταμάτησαν λεπτό να επευφημούν τους «ερυθρόλευκους». Η ομάδα δεν τα κατάφερε στη Σεβίλλη, αλλά πάλεψε και τις κρίσιμες στιγμές δεν είχε την τύχη με το μέρος της.

Όλα τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού ανυπομονούν για την αναμέτρηση με τους «ροσονέρι». Στις πρώτες συζητήσεις των ιθυνόντων του συλλόγου και, φυσικά, των ποδοσφαιριστών και των προπονητών, η αισιοδοξία είναι διάχυτη. «Πάμε τώρα για τον μεγάλο τελικό με τη Μίλαν. Η ομάδα πιστεύει και μπορεί τη μεγάλη πρόκριση σε αυτό το ιστορικό ματς» τονίζουν οι Πειραιώτες. Κανένας, λοιπόν, δεν μπορεί να υποτιμήσει τέτοια «δίψα» και πίστη που υπάρχει στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» για έναν αγώνα, ο οποίος μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες αναφορικά με την ευρωπαϊκή σεζόν του Ολυμπιακού. Γιατί αν όλα πάνε καλά, η όρεξη θα… ανοίξει ακόμα περισσότερο στη συνέχεια, ρίχνοντας νοκ-άουτ ένα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Το πιστεύει και το λέει ο Μαρτίνς: «Είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε»

Μπέτις-Ολυμπιακός 1-0: Ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών και ο… τελικός με Μίλαν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Κανένας δεν έχει χάσει την πίστη του!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.