WORLD FOOTBALL

Πρόταση για… twerk στη νικήτρια της Χρυσής Μπάλας! (vid)

Η Άντα Χέγκερμπεργκ δεν έδειξε να ενοχλείται πολύ από την πρόταση του παρουσιαστή, Μάρτιν Σόλβεϊγκ να κάνει… twerk, αν και αμέσως μετά ο ίδιος της ζήτησε συγνώμη
Πρόταση για… twerk στη νικήτρια της Χρυσής Μπάλας! (vid)

Η Άντα Χέγκερμπεργκ ήταν εκστασιασμένη με το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας» που κέρδισε και δε φάνηκε να ενοχλείται από την πρόταση του Μάρτιν Σολβέιγκ να κάνει… twerk!

Συγκεκριμένα, η Νορβηγίδα επιθετικός της Λιόν πήρε την «Χρυσή Μπάλα» στην εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο Παρίσι και κατά την παραλαβή του βραβείου, ο παρουσιαστής της εκδήλωσης, Μάρτιν Σόλβεϊγκ φάνηκε να της ζητάει να κάνει twerk!

Η ίδια φάνηκε να αρνείται και στη συνέχεια της ζήτησε να κάνει ένα μικρό χορό στους ρυθμούς ενός τραγουδιού του Φρανκ Σινάτρα.

Η ίδια πάντως δεν έδειξε να ενοχλείται όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις της: «Δεν το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή κάπως άσχημα και εκείνος ήρθε αμέσως και μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά δεν το είχα σκεφτεί τόσο προσβλητικό. Όπως και να ‘χει, πήρα τη Χρυσή Μπάλα…».

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/WfxlW78sMko

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρόταση για… twerk στη νικήτρια της Χρυσής Μπάλας! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.