ΠΑΡΑFOOTBALL

ΠΑΟΚ: Στα… ραντάρ και ο Ιωαννίδης

Ο «Agent Greek» αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ έχει στο στόχαστρό του και τον Ιωαννίδη του Λεβαδειακού, μετά τον Μιχάι και τον κλεισμένο Μελιόπουλο
ΠΑΟΚ: Στα… ραντάρ και ο Ιωαννίδης

Ο ΠΑΟΚ πήρε τον Μελιόπουλο, έχει στα υπ’ όψιν τον Μιχάι, αλλά χτυπάει κι αλλού στην ελληνική αγορά με το λόγο να γίνεται για τον Ιωαννίδη του Λεβαδειακού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η στήλη «Agent Greek» της έντυπης έκδοσης του Sportime, ο ΠΑΟΚ έχει στα… ραντάρ του, τον 18χρονο επιθετικό του Λεβαδειακού, Φώτη Ιωαννίδη.

Διαβάστε αναλυτικά: «Εχει την τιμητική του σήμερα στη στήλη ο ΠΑΟΚ. Είπαμε από χθες, πως η ανανέωση του ρόστερ είναι το βασικό ζητούμενο της (νέας) μεταγραφικής πολιτικής των Κυπελλούχων.

Και ειδικά στις κινήσεις τους εντός των συνόρων. Τον Μιχάι τον κρατάμε, αφού στο θέμα Πασαλίδη δεν έχουν λάβει οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» τις απαραίτητες εγγυήσεις, κρατήστε επίσης και το όνομα του 18χρονου φορ του Λεβαδειακού, του Ιωαννίδη…».

Αυτά και άλλα παρασκήνια μπορείτε να διαβάσετε στην στήλη «Agent Greek» της έντυπης έκδοσης του Sportime.

Μελιόπουλος: Όποτε και όπως… γούσταρε ο ΠΑΟΚ!

Ο Τζοβάρας δεν πήγε μόνος του στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Στα… ραντάρ και ο Ιωαννίδης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.