ΑΕΛ

Επιβεβαιώνει ο Κούγιας για τον Μποζίνοφ

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για την υπόθεση Μποζίνοφ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportime
Επιβεβαιώνει ο Κούγιας για τον Μποζίνοφ

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Fair Play» έκανε ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας για την υπόθεση Μποζίνοφ, που όπως αποκάλυψε το Sportime απασχολεί έντονα της ΑΕΛ.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας τόνισε πως αν ο παίκτης πειστεί στο οικονομικό τότε θα έρθει στην Ελλάδα, ενώ ρωτήθηκε και για το αν θα βρεθεί στην Τούμπα, προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Λάρισα.

«Αν καταφέρει ο προπονητής και τον ‘ψήσει’ να έρθει σε οικονομικά λογικά πλαίσια γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν γίνεται να θέσεις τον μισό οικονομικό προϋπολογισμό σου σε έναν μόνο παίκτη, ας έρθει.

Έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες αλλά το θέμα είναι οικονομικό. Ο προπονητής που έχουμε είναι μεγάλη προσωπικότητα, αν καταφέρει να τον φέρει θα ανέβουμε και εμείς ένα επίπεδο. Εμείς βγάζουμε τώρα έναν μεγάλο σέντερ φορ τον Νούνιτς που είναι 22 χρονών. Γιατί να δημιουργήσω πρόβλημα στον Νούνιτς;», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και για το αν θα το δει από κοντά, λέγοντας:

«Μόνο έναν ενδοιασμό έχω, γιατί έμαθα ότι 21:00 παίζει η Μπόκα με την Ρίβερ, δεν θέλω να χάσω αυτό το παιχνίδι οπότε μπορεί και να μην έρθω. Η φιλοξενία που είχα στην Τούμπα ακόμα και στις εποχές των εντάσεων με την οικογένεια Σαββίδη, ήταν υποδειγματική.

Τώρα δεν υπάρχει αυτή η ένταση αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν υποδειγματική, με αυτό το στρουμφάκι τον Μίχελ είχα κάτι αντιπαραθέσεις αλλά όλα εντάξει. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ότι πάρουμε είναι θετικό ακόμα και μια ωραία εμφάνιση με ήττα. Θέλω να είμαι περήφανος για την ομάδα μου γιατί σε τέτοια ματς βλέπεις το επίπεδο της ομάδας.

Μην ξεχνάτε ότι είμαστε μία καινούργια ομάδα. Θέλω να έχω ωραία εικόνα σαν ομάδα, μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος με τους παίκτες που πήραμε, κάποιους τους έχω επιλέξει και εγώ μαζί με τους υπόλοιπους αρμόδιους, απλώς είναι κάποιοι που βγήκαν πρώτη φορά από την χώρα τους».

ΑΕΛ: Πυροδοτεί βόμβα με Μποζίνοφ!

ΑΕΛ: Θλάση ο Κοέφ, εκτός με ΠΑΟΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επιβεβαιώνει ο Κούγιας για τον Μποζίνοφ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.