ΑΕΚ

Χουλτ: “Δείξαμε ότι είμαστε δυνατοί, μου αρέσει η πίεση”

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Νίκλας Χουλτ για το μάτς μέχρι τώρα στη σεζόν, αλλά και την κακή περίοδο που δείχνει να αφήνει πίσω της η ΑΕΚ
Χουλτ: “Δείξαμε ότι είμαστε δυνατοί, μου αρέσει η πίεση”

Στα αποτελέσματα που προηγήθηκαν πριν από το ματς με την Ξάνθη, στον τρόπο που πρέπει να συνεχίσει η ΑΕΚ, αλλά και στο πως νιώθει ο ίδιος αγωνιστικά, στάθηκε ο Νίκλας Χουλτ.

Ο Σουηδός μπακ τόνισε πως “επέστρεψε το χαμόγελο” και πως η ομάδα του απέδειξε πως “ήμασταν δυνατοί και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι”. Οσο για το ματς με την Μπενφίκα τόνισε πως η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να κλείσει με θετικές εντυπώσεις την παρουσία της στους ομίλους.

Οι δηλώσεις του Νίκλας Χουλτ:

Για την επιστροφή στις νίκες:

Υπάρχει ανακούφιση, Επέστρεψε το χαμόγελο. Θέλαμε να βάλουμε τέλος σ’ αυτήν την κακή περίοδο οπότε συνεχίζουμε αυτήν την προσπάθεια.

Για την πίεση που υπάρχει στην ΑΕΚ κι αν το έχει νιώσει και αλλού…

Και στις προηγούμενες ομάδες που ήμουν υπήρχε πίεση. Βέβαια η πίεση από πίεση διαφέρει. Ο λαός ο ελληνικός είναι παθιασμένος και είναι διαφορετική η πίεση. Αν παίζεις σε αυτήν την πίεση σε υψηλό επίπεδο σε βοηθάει και εσένα να βελτιώνεσαι σαν αθλητής.

Για την Λαμία που ακολουθεί και τι λένε στα αποδυτήρια:

Αυτό που συζητούσαμε πριν την κακή περίοδο, όλοι λέγαμε ότι κάθε αντίπαλος έρχεται να παίξει με την πρωταθλήτρια. Με την εμφάνιση που κάναμε με την Ξάνθη δείξαμε ότι είμαστε δυνατοί. Αυτό που συζητάμε στα αποδυτήρια, είναι για τον Δεκέμβρη, να είναι ένας καλός μήνας για εμάς.

Για το αν έχουν επηρεαστεί από τα αποτελέσματα στην Ευρώπη;

Είναι φυσιολόγο όταν υπάρχει μια ήττα να μας επηρεάζει. Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Μετά από κάθε ήττα υπάρχει θλίψη άρα μας έχουν επηρεάσει οι ήττες στο CL. Εμείς πρέπει να έχουμε το μυαλό μας στο επόμενο παιχνίδι, στην Λαμία και όχι να σκεφτόμαστε την Μπενφίκα.

Για το ότι η ΑΕΚ δεν έχει πάρει βαθμό ακόμα στο CL και ενώ ακολουθεί το ματς στην Λισαβόνα…

Δεν είμαστε χαρούμενοι που δεν έχουμε πάρει βαθμό. Δεν το βλέπω Αρνητικά. Η ομάδα έκανε καλά παιχνίδια αν εξαιρέσουμε το πρώτο ματς με τον Άγιαξ. Δείξαμε σε παιχνίδια καλό πρόσωπο. Και οι ίδιοι οι παίκτες της Μπάγερν μας είπαν ότι έχετε καλή ομάδα. Ναι μεν δεν έχουμε πάρει βαθμούς αλλά έχουμε δείξει καλή εικόνα. Εμείς σαν ομάδα σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη.

Για τις δυσκολίες του αγώνα με την Λαμία:

Είναι ένας δυνατός αντίπαλος, παίζει ως σύνολο. Αντιμετωπίσαμε την Λαμία και στο Κυπελλο. Δεν θα είναι εύκολο και ελπίζω να χτίσουμε πάνω σε αυτό που δείξαμε με την Ξάνθη.

Για τις καλές του εμφανίσεις και το βραβείο του MVP που πήρε

Είναι καλό να αναγνωρίζεται η δουλειά σου και φυσικά όταν έρχεται ένα τέτοιο βραβείο από τον κόσμο σε χαροποιεί πιο πολύ…

Αν μπορούσε να διαλέξει έναν παίκτη αντίπαλο από το CL από αυτούς που έχει παίξει…

Θα ήταν ο Ρόμπεν. Είναι κάτι ξεχωριστό, τον έβλεπα από μικρός, τα κάνει και σε αυτήν την ηλικία. Σκέφτεσαι ότι ο Ρόμπεν θα κάνει αυτήν την κίνηση, κανείς όμως δεν μπορεί να τον κλείσει εκτός από εμένα (γέλια).

Μελισσανίδης: Στέγη στα τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χουλτ: “Δείξαμε ότι είμαστε δυνατοί, μου αρέσει η πίεση”», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.