Καλαμάτα – Ασπρόπυργος 1-0: «Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές!» (vids)

Στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου πήρε ένα ακόμα ντέρμπι, καθώς επικράτησε με 1-0 της ομάδας της Δυτικής Αττικής παρουσία 2.000 και πλέον οπαδών της
Καλαμάτα – Ασπρόπυργος 1-0: «Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές!» (vids)

«Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές» φώναζαν περισσότεροι από 2.000 φίλαθλοι στην Καλαμάτα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ασπρόπυργο.

Στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου πήρε ένα ακόμα ντέρμπι, καθώς επικράτησε με 1-0 της ομάδας της Δυτικής Αττικής.

Έτσι, έκανε το 11 στα 11 στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής και στο τέλος αποθεώθηκε από τον κόσμο της, που βλέπει τη φετινή ομάδα να μη σταματά πουθενά!

Η “μαύρη θύελλα” μετρά πλέον 11 νίκες σε ισάριθμα ματς έχοντας πετύχει 20 γκολ, ενώ δεν έχει παραβιαστεί ακόμη η εστία της στο πρωτάθλημα.

Στη βαθμολογία είναι στο +10 από Ασπρόπυργο και Παναργειακό (η ομάδα του Αργους έχει ένα ματς λιγότερο) και δείχνει ότι η υπόθεση τίτλος και η απευθείας άνοδος είναι πλέον αποκλειστικά στα πόδια των παικτών του Γιάννη Χριστόπουλου.

Ο τελευταίος χθες ήταν τιμωρημένος και έδινε οδηγίες στους συνεργάτες του από το τηλέφωνο, καθώς βρισκόταν εκτός αγωνιστικού χώρου.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 11’ ο Μάρκοβιτς, ο οποίος σημείωσε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική το γκολ της νίκης (είχε προηγηθεί αυτό στο 0-1 με ΑΟ Υπάτου).

Η Καλαμάτα είχε και δύο αποβολές: Αρχικά την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Βοσκόπουλος με αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 89’ και στη συνέχεια ο Πινδώνης στο 94’ με απευθείας κόκκινη.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Κασωτάκης, Τσόπελας, Ψάνης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Αντωνιάδης (67’ Χίλγκεν), Φουάσης (89’ Γκελγκέρια), Πινδώνης, Μάρκοβιτς, Μίνγκας (75’ Καρλος), Μαρτίνες (78’ Μαστραντωνάκης).

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Κατσούλης, Τσουκαλάς, Σταγάκης, Βασιλείου,Ζώνας, Νικολάου, Δουκάκης (80’ Χαικάλης), Σταύρου, Μίλιτς, Μπέλης, Μέντες (62’ Ζωγράφος)

Χριστόπουλος: “Τρομερό αυτό που έχουμε πετύχει”

Μετά το ματς ο τεχνικός της Καλαμάτας Γιάννης Χριστόπουλος σε δήλωση του δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του: “Είναι τρομερό αυτό που έχουμε πετύχει. Είναι απίστευτο ρεκόρ το 11 στα 11. Ευχαριστούμε τον κόσμο που αρχίζει να έρχεται στο γήπεδο. Προχωράμε με προβλήματα αλλά βρίσκουμε τις λύσεις. Κυριαρχήσαμε στο α’ ημίχρονο ενώ στο β’ ημίχρονο είχαμε άγχος για τη νίκη. Συνεχίζουμε συγκεντρωμένοι με σοβαρότητα και κοιτάζουμε το επόμενο ματς”.

Έτσι «πάτησε» ο Ηλυσιακός το Αιγάλεω (vids+pics)

Γ’ Εθνική: Τα τελικά αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καλαμάτα – Ασπρόπυργος 1-0: «Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές!» (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.