ΠΑΡΑFOOTBALL

Ο Διαμαντόπουλος έκανε λάθη και αδίκησε τον… εαυτό του!

Ο Διαμαντόπουλος έκανε πολλά λάθη στο «Γ. Καραϊσκάκης» στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λαμία και πρωτίστως αδίκησε τον εαυτό του, σύμφωνα με τη στήλη του Νίκου Μαρκάτου, «Το Κοράκι»
Ο Διαμαντόπουλος έκανε λάθη και αδίκησε τον… εαυτό του!

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος θα είναι διεθνής διαιτητής από τον Ιανουάριο του 2019, αλλά στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν ήταν καλός και αδίκησε τον εαυτό του.

Σύμφωνα με την στήλη «Το Κοράκι» του Νίκου Μαρκάτου, στην έντυπη έκδοση του Sportime, ο Διαμαντόπουλος έκανε πολλά λάθη στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λαμία.

Διαβάστε αναλυτικά: «Το σήμα της FIFA θα έχει ραμμένο στη φανέλα του σε δύο εβδομάδες ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (φωτό). Διεθνής από 1/1/2019 ο Αρκάς ρέφερι. Στο «Καραϊσκάκης» δεν ήταν καλός. Εκανε λάθη πολλά. Στη ζυγαριά για το ποιον ευνόησε ή αδίκησε περισσότερο δεν μπαίνουν. Πρωτίστως αδίκησε τον εαυτό του.

Σε όλες τις σημαντικές φάσεις του αγώνα, οι αποφάσεις του ήταν λανθασμένες.

Στο 17’ ο Καρυπίδης δεν βρίσκει μπάλα, σηκώνει και το γόνατο, ανατρέπει τον Ομάρ, αλλά το πέναλτι δεν καταλογίζεται.

Στο 29’ το μαρκάρισμα του Γκιλιέρμε στον Μπλάζιτς είναι για κόκκινη και… φυλακή. Το χάνει και αυτό!

Στο 38’ ο Σισέ ανατρέπει τον Μπερτόγλιο, αλλά ο ρέφερι αντί για την εσχάτη των ποινών βγάζει κίτρινη για θέατρο στον ποδοσφαιριστή της Λαμίας. Ο Σισέ κάνει κίνηση, ενώ η μπάλα έχει περάσει και βρίσκει τον αντίπαλο του. Δυναμόμετρο δεν υπάρχει. Η κίνηση, η πρόθεση, τιμωρείται. Πέναλτι που επίσης δεν καταλογίστηκε.

Στο 68’ ο Γκιλιέρμε έπρεπε να αποβληθεί… ξανά! Νέο «δολοφονικό» μαρκάρισμα στον αστράγαλο του Δημούτσου. «Παίζετε» από τον ρέφερι!

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο β’ βοηθός και συντοπίτης του Διαμαντόπουλου, Πετρόπουλος. Σηκώνει οφσάιντ στον Φορτούνη ο οποίος γίνεται κάτοχος της μπάλας από κακό παίξιμο αντιπάλου (Αντέτζο).

Παρατηρητής ο Μητροφάνης. Του χρέωσε τα δύο πέναλτι και την κόκκινη που δεν είδε ο Γκιλιέρμε στο 29’. Χαμηλή βαθμολογία, αλλά ο Διαμαντόπουλος δεν αντικαταστάθηκε και θα διευθύνει κανονικά το ΑΟΧ/Κισσαμικός – Παναθηναϊκός».

Αυτά και περισσότερα παρασκήνια για τη διαιτησία μπορείτε να διαβάσετε στη στήλη «Το Κοράκι» της έντυπης έκδοσης του Sportime.

Καλή περίπτωση ο Εουστάκιο

Ο Μπασινάς και το Stop την τηλεόραση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Διαμαντόπουλος έκανε λάθη και αδίκησε τον… εαυτό του!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.