AGENT GREEK

Εξαφανίστηκε ο Κεϊτά!

Ο Agent Greek αποκαλύπτει τα... ζόρια του Πανιωνίου με τον Αφρικανό χαφ και τους υπόλοιπους που έχουν τάσεις φυγής
Εξαφανίστηκε ο Κεϊτά!

Πού είναι ρε παιδιά ο Αμπντουλαγέ Κεϊτά; Μήπως ξέρετε εσείς; Γιατί οι δικοί μου φίλοι τις τελευταίες μέρες δεν τον έχουν δει στη Νέα Σμύρνη.

Τι να έπαθε το παιδί; Δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη. Εκτός αποστολής για το ματς στα Ιωάννινα «λόγω ίωσης». Εκτός έμεινε και στο Κύπελλο. Ευτυχώς που φαίνεται ότι οδεύουμε προς αναβολή για τη 15η αγωνιστική γιατί θα έμενε εκτός και εκεί. Έτσι το κόβω. Μα καλά, τακαμούρι έχει;

Ας σοβαρευτώ και ας περάσω στο ψητό. Αν και το νόημα το έχετε πιάσει. Υπάρχει θέμα με τον Κεϊτά. Και επειδή το μυαλό σας θα πάει στο οικονομικό κατευθείαν, σας έχουν ενημερώσει τα παιδιά στο Sportime πως έχουν γίνει… εξαιρέσεις φέτος για κάποιους παίκτες στις πληρωμές. Ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς ήταν ο ένας, ο Κεϊτά είναι επίσης στη λίστα. Τι τους περάσατε τους Νεοσμυρνιώτες; Ξέρουν ποιοι μπορούν να φέρουν λεφτά και αυτούς προσπαθούν να τους πληρώνουν στην ώρα τους.

Και επειδή έχω αρχίσει να σας μαθαίνω και να με μαθαίνετε, σωστά το μυαλό σας πάει και στον Γιαγιά Μπανανά. Ούτε αυτός ήταν στην αποστολή στα τελευταία δύο ματς. Έχει και τον ίδιο μάνατζερ με τον Κεϊτά. Ξέρετε, αυτόν που είχε και ο Ζοσέ Ανιγκό που έφυγε ενοχλημένος από τον Πανιώνιο, τον Πιέρ Ισά.

Δε θέλει και πολύ να πάει το μυαλό σου αλλού και να κάνει σενάρια. Ο Μπανανά, πάντως, είχε χτυπήσει πριν τα Ιωάννινα. Πονούσε λέει. Έχετε λόγο να μην τον πιστέψετε; Ούτε εγώ. Και στις προπονήσεις είναι κανονικά. Φαίνεται, όμως, πως οι τάσεις φυγής μεταδίδονται σαν… ίωση από τον έναν στον άλλον στην Πλατεία. Μάλλον γι’ αυτό θα έλεγαν πως ο Κεϊτά είναι άρρωστος.

Κεϊτά όπως… Σπιριντόνοβιτς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εξαφανίστηκε ο Κεϊτά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.