AGENT GREEK

Η πραγματικότητα για τον Μάζουρεκ

Ο Agent Greek αποκαλύπτει τι παίζει με τον Αργεντινό του Παναιτωλικού και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
Η πραγματικότητα για τον Μάζουρεκ

Γίνεται ντόρος βλέπω γύρω από τον Φράνκο Μάζουρεκ. Από τη στιγμή που το Sportime αποκάλυψε πως ψήνεται για το κάτι παραπάνω, άρχισαν διάφορα σενάρια.

Μπήκα κι εγώ στο τρυπάκι να το ψάξω. Διάβασα από εδώ, διάβασα από εκεί, οπότε άρχισα μετά τα τηλέφωνα. «Με τον Παναθηναϊκό τι παίζει ρε μεγάλε;», ρώτησα έναν δικό μου. Είναι πολύ κοντά στον Μάζουρεκ αυτός, οπότε τον εμπιστεύομαι. «Δεν έχουμε την παραμικρή κρούση», μου είπαν. Αφοπλιστική απάντηση. Δεν χρειαζόταν να ρωτήσω κάτι παραπάνω.

Δεν ξέρω πότε, αν, υπό ποιες συνθήκες μπορεί αυτό να αλλάξει. Τώρα που μιλάμε ο Μάζουρεκ «παίζει» για τον Παναθηναϊκό όσο και για τη… Ρεάλ Μαδρίτης. Και όπως μου είπε και άνθρωπος που ασχολείται με τους «πράσινους», «άλλα έχουν στο μυαλό τους οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας. Ψάχνουν για το καλοκαίρι ξένους που να κάνουν τη διαφορά». Φάνηκε και από όσα είπε ο δεύτερος στη συνέντευξη Τύπου.

Ας συνεχίσουμε για το κεφάλαιο Μάζουρεκ. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί να αποχωρήσει ακόμα και τον Ιανουάριο. Ο παίκτης βλέπει πως από τη στιγμή που δεν καίγεται να ανανεώσει, οι ευκαιρίες που θα παίρνει θα είναι και λιγότερες σταδιακά. Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του θα προτιμούσε να καρπωθεί κάτι τώρα από το να τον χάσει ελεύθερο. Τι λείπει; Η πρόταση. Αν έρθει, το συζητάμε.

Α, κράτησα και αυτό για το τέλος. Υπόσχομαι πως την επόμενη φορά που θα γράψω κάτι για τον Παναιτωλικό θα παίρνω άδεια από συγκεκριμένο άνθρωπο. Γιατί τον βλέπω και κάνει υποδείξεις σα να είναι έμμισθος της ΠΑΕ… Ή μήπως είναι;

Από την… Ιορδανία έρχεται

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η πραγματικότητα για τον Μάζουρεκ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.