ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο για ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Προσφυγή στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, έκανε ο Ολυμπιακός ζητώντας να ισχύσει η πρωτόδικη απόφαση, για όλα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Τα μέτρα του παίρνει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος όπως έγινε γνωστό προσέφυγε στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, προκειμένου να τεθεί σε ισχύει η απόφαση που είχε οριστεί πριν...
Στο Διαιτητικό Δικαστήριο για ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Προσφυγή στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, έκανε ο Ολυμπιακός ζητώντας να ισχύσει η πρωτόδικη απόφαση, για όλα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Τα μέτρα του παίρνει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος όπως έγινε γνωστό προσέφυγε στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, προκειμένου να τεθεί σε ισχύει η απόφαση που είχε οριστεί πριν την έφεση του ΠΑΟΚ, για το μεταξύ τους ντέρμπι.

Να θυμίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ, είχε κερδίσει την έφεση και του είχαν επιστραφεί οι 3 βαθμοί αλλά του είχε αφαιρεθεί και η τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών της έδρας του.

Μετά από αυτή του την δικαίωση, ο «Δικέφαλο του Βορρά», προσέφυγε και εκείνος στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο, θέλοντας να πετύχει και κατοχύρωση του παιχνιδιού υπέρ του, μηδενίζοντας τους «ερυθρόλευκους».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στο Διαιτητικό Δικαστήριο για ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.