ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έρχεται ο Αρμενάκας

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον Ελληνοαυστραλό, που θ’ αρχίσει προπονήσεις. Όλα δείχνουν πως ένα ζήτημα που έχει προκύψει με τα τροφεία της Ουντινέζε θα ξεπεραστεί. Οπότε με την ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών ενεργειών, θ’ ανακοινωθεί ο νεαρός εξτρέμ αφού πρώτα υπογράψει. Θα πρέπει να υπάρξει απρόοπτου, δυσάρεστο δηλαδή, για να χαλάσει κάτι στην υπόθεση που...
Παναθηναϊκός: Έρχεται ο Αρμενάκας

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον Ελληνοαυστραλό, που θ’ αρχίσει προπονήσεις.

Όλα δείχνουν πως ένα ζήτημα που έχει προκύψει με τα τροφεία της Ουντινέζε θα ξεπεραστεί. Οπότε με την ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών ενεργειών, θ’ ανακοινωθεί ο νεαρός εξτρέμ αφού πρώτα υπογράψει.

Θα πρέπει να υπάρξει απρόοπτου, δυσάρεστο δηλαδή, για να χαλάσει κάτι στην υπόθεση που χειρίζεται η εκπροσώπηση του παίκτη.

Το τρέχον διάστημα ο Νταμπίζας βρίσκεται σε συζητήσεις και για τους δανεισμούς που θα «τρέξουν» τον Ιανουάριο. Υπάρχουν παίκτες που δεν υπολογίζονται και καθιστούν το ρόστερ υπεράριθμο. Κι αυτό είναι κάτι που θέλει ν’ αλλάξει ο Δώνης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Έρχεται ο Αρμενάκας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.