ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Σαν σήμερα η ιστορική 4άρα στο Φάληρο (vid)

Ενα ονειρικό βράδυ για τον Δικέφαλο
ΠΑΟΚ: Σαν σήμερα η ιστορική 4άρα στο Φάληρο (vid)

Σαν σήμερα πριν από 43 χρόνια στις 4 Ιανουαρίου του 1976 ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει στο Φάληρο τον Ολυμπιακό και συντρίβει τους «ερυθρόλευκους» μέσα στην έδρα τους με 0-4.

Αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη του Δικεφάλου κόντρα στους Πειραιώτες εκτός έδρας.

Το σκορ για την ομάδα του Γκιούλα Λόραντ άνοιξε ο Τερζανίδης ενώ το 2-0 πέτυχε ο Γιώργος Κούδας στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. να… ανοίγει τον χορό των γκολ και μετά από ωραία εναλλαγή με τον Αποστολίδη, να κάνει το 1-0.

Ο «Μεγαλέξανδρος» του ελληνικού ποδοσφαίρου στη συνέχεια σημείωσε το 3-0 ενώ το τελικό 4-0 έγραψε ο Νέτο Γκουερίνο σε ένα ιστορικό βράδυ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ολυμπιακός: Κελεσίδης, Λιόλιος, Γλέζος, Σιώκος, Αγγελής (46΄ Κυράστας), Βασιλόπουλος (74΄ Σταυρόπουλος), Καραβίτης, Συνετόπουλος, Λοσάντα, Κρητικόπουλος, Γαλάκος.

ΠΑΟΚ: Φορτούλα, Γούναρης, Πέλλιος, Φουντουκίδης, Ιωσηφίδης, Αναστασιάδης (71΄ Γκουερίνο), Αποστολίδης, Σαράφης, Κούδας, Κερμανίδης (78΄ Ορφανός), Τερζανίδης.

Η Γουέστ Μπρομ θέλει τον Ουάρντα!

Η Τούμπα στα λευκά! (pic & vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Σαν σήμερα η ιστορική 4άρα στο Φάληρο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.