ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ωφελείται οικονομικά αν ο Μπεργκ καταλήξει στον ΠΑΟΚ;

Ποια τα δεδομένα σε περίπτωση μεταγραφής του Σουηδού στον «δικέφαλο»
Παναθηναϊκός: Ωφελείται οικονομικά αν ο Μπεργκ καταλήξει στον ΠΑΟΚ;

Στις 12 Οκτωβρίου 2017, το Sportime ήταν το πρώτο ελληνικό ΜΜΕ που συνέδεσε τον Μάρκους Μπεργκ με τον ΠΑΟΚ.

Ο πρώην φορ του Παναθηναϊκού βρισκόταν λίγο διάστημα στην Αλ Αΐν, ενώ ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς περίπου 10 μήνες στον «δικέφαλο».

Η αξία του Σέρβου ήδη ανέβαινε και στο ραντάρ του Sportime έγκαιρα εντοπίστηκε πως όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου να πάρει τη μεγάλη μεταγραφή, οι Θεσσαλονικείς θα χτυπήσουν την πόρτα του Μπεργκ.

Έκτοτε πέρασαν δύο μεταγραφικές περίοδοι και διανύουμε την τρίτη, ο Πρίγιοβιτς κλείνει στην Αλ Ιτιχάντ και ο ΠΑΟΚ ψάχνει φορ, τη στιγμή που το συμβόλαιο του Σουηδού με την Αλ Αΐν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού δεδομένα δεν θα συνεχίσει, το κλαμπ των Εμιράτων έχει οικονομικά ζητήματα και αν ο ΠΑΟΚ ασχοληθεί τότε τα εμπόδια θα είναι μηδαμινά.

Ένα εξ αυτών, η ρήτρα των 5.000.000 ευρώ που είχε βάλει το «τριφύλλι» σε περίπτωση επιστροφής του Σουηδού στην Ελλάδα, δύσκολα θ’ αποτελέσει εμπόδιο, είτε ισχύει είτε όχι.

Εξάλλου, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί να καθίσουν σύντομα στο τραπέζι για άλλες περιπτώσεις, όπως εκείνη του Έργκους Κάτσε ή, πιθανώς, του Μάριου Σιαμπάνη.

Ντοκουμέντο: Πράσινη η φανέλα του Παναθηναϊκού από το 1908 (pic)

«Στον ΠΑΟΚ ο Μπεργκ, ψάχνει φορ η Αλ Αΐν»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Ωφελείται οικονομικά αν ο Μπεργκ καταλήξει στον ΠΑΟΚ;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.