ΙΤΑΛΙΑ

Κινείται για Ίσκο η Γιουβέντους

Κίνηση για την απόκτηση του Ίσκο στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού αναμένεται να κάνει η Γιουβέντους. Ο 26χρονος Ισπανός όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία τη φετινή σεζόν μετράει 19 συμμετοχές με 4 γκολ. Βεβαίως, δεν έχει μιλήσει ακόμα για το τους σκοπούς του, με τη ρήτρα που υπάρχει...
Κινείται για Ίσκο η Γιουβέντους

Κίνηση για την απόκτηση του Ίσκο στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού αναμένεται να κάνει η Γιουβέντους.

Ο 26χρονος Ισπανός όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία τη φετινή σεζόν μετράει 19 συμμετοχές με 4 γκολ. Βεβαίως, δεν έχει μιλήσει ακόμα για το τους σκοπούς του, με τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του να φτάνει τα 700 εκ. ευρώ.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης, παρακολουθούν από τη μεριά τους τις περιπτώσεις των Αζάρ και Έρικσεν, ενώ απέκτησαν ήδη τον Μπραχίμ Ντίαζ από τη Μάντσεστερ Σίτι.

«Κάνει κίνηση για Πιάτεκ η Μίλαν»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κινείται για Ίσκο η Γιουβέντους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.