GOSSIP

Μπλεγμένος σε ερωτικό σκάνδαλο ο Βράνιες! (pics)

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Blic» όταν γύρισε στην πατρίδα από την Κίνα που αγωνίζεται ο Ντούσκο Τόσιτς με την φανέλα της Γκουαντζού, είδε στο κινητό της συντρόφου του, Γελένα Καρλέουσκα, ένα μήνυμα από τον ‘Ογκιεν Βράνιες. Η σύντροφος του ποδοσφαιριστή ήταν άφαντη από τα social media για πέντε μέρες, και αυτό κίνησε τις υποψίες...
Μπλεγμένος σε ερωτικό σκάνδαλο ο Βράνιες! (pics)

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Blic» όταν γύρισε στην πατρίδα από την Κίνα που αγωνίζεται ο Ντούσκο Τόσιτς με την φανέλα της Γκουαντζού, είδε στο κινητό της συντρόφου του, Γελένα Καρλέουσκα, ένα μήνυμα από τον ‘Ογκιεν Βράνιες.

Η σύντροφος του ποδοσφαιριστή ήταν άφαντη από τα social media για πέντε μέρες, και αυτό κίνησε τις υποψίες του Τόσιτς που επικοινώνησε με τον Βράνιες για να του ζητήσει το λόγο.

Η πλευρά του Βράνιες υποστηρίζει ότι όλο αυτό είναι δημιούργημα του Τύπου και ότι δε συμβαίνει κάτι παραπάνω.

Μόλις έγινε γνωστή όλη αυτή η ιστορία στα πρωτοσέλιδα, η Γελένα με ανάρτηση της στο instagram δήλωσε ότι: «Με το γάμο μου τα πάντα είναι εντάξει. Μην ανησυχείτε. Φτωχοί άνθρωποι, κακές προθέσεις. Όλα αυτά επιστρέφουν σαν μπούμερανγκ. Δεν είναι η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που γράφεται κάτι τέτοιο. Καλά Χριστούγεννα σε όλους».

Πάντως το συγκεκριμένο ζευγάρι απασχολεί συχνά πυκνά τα μέσα, καθώς δεν είναι καθόλου προσεκτικοί. Οι δυο τους έχουν δημοσιεύσει στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκετά προκλητικά βίντεο, ενώ η 40χρονη τραγουδίστρια συνηθίζει να πραγματοποιεί αρκετά προχωρημένες εμφανίσεις.

Δείτε την τραγουδίστρια:

https://www.instagram.com/p/BsWRxuZnRdi/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bp7CyAYHXuL/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BsDYjBxH1h4/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bmq6YQtFUOl/?utm_source=ig_embed

Αραβικά ΜΜΕ: Επίσημη πρόταση ΠΑΟΚ για Μπεργκ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπλεγμένος σε ερωτικό σκάνδαλο ο Βράνιες! (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.