ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαντεγιόν: «Ο Σολδάνο πουλήθηκε για πολύ λίγα χρήματα»

Ο προπονητής της Ουνιόν ντε Σάντα Φε άσκησε κριτική στη διοίκηση της ομάδας για την πώληση του Φράνκο Σολδάνο στον Ολυμπιακό.
Μαντεγιόν: «Ο Σολδάνο πουλήθηκε για πολύ λίγα χρήματα»

Η πώληση του Φράνκο Σολδάνο στον Ολυμπιακό προκάλεσε αναταράξεις και αλυσιδωτές αντιδράσεις στο εσωτερικό της Ουνιόν ντε Σάντα Φε.

Στις τάξεις των οπαδών του συλλόγου της Αργεντινής επικρατεί αναβρασμός, καθώς στο στόχαστρό τους βρίσκεται ο πρόεδρος της Ουνιόν ντε Σάντα Φε, Λουίς Σπαν.

Μετά τον κόσμο και ο προπονητής της ομάδας, Λεονάρντο Μαντεγιόν, άσκησε κριτική στη διοίκηση, τονίζοντας σε τηλεοπτική εκπομπή: «Ο Σολδάνο πουλήθηκε για πολύ λίγα χρήματα. Πρέπει να βελτιωθούμε στον τομέα των πωλήσεων. Δεν θέλω να πω ονόματα, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε».

Σε ερώτηση για τον αντικαταστάτη του Φράνκο Σολδάνο στην επίθεση, ο Αργεντινός τεχνικός της Ουνιόν δήλωσε: «Είναι πολύ δύσκολο να καταλήξουμε σε υποψήφιους στόχους».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαντεγιόν: «Ο Σολδάνο πουλήθηκε για πολύ λίγα χρήματα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.