ΑΕΚ

Τραγικό δυστύχημα στην «Αγιά Σοφιά»

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στον χώρο κατασκευής του νέου γηπέδου της Ένωσης – Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής και της «Δικέφαλος ΑΕ»
Τραγικό δυστύχημα στην «Αγιά Σοφιά»

Ένα εργατικό δυστύχημα συνέβη το πρωί της Τετάρτης (9/1) στην «Αγιά Σοφιά», όταν ένας εργάτης που βρισκόταν στον βορειοδυτικό πυλώνα πάνω σε σκαλωσιά, έπεσε από μεγάλο ύψος με συνέπεια να χάσει τη ζωή του.

Έπειτα από το τραγικό αυτό περιστατικό εννοείται πως οι εργασίες σταμάτησαν και ακολουθούνται οι διαδικασίες που προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις, με έλεγχο του ΙΚΑ και επιθεώρηση εργασίας.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε η Πυροσβεστική με ανάρτηση στα social media. «Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε άτομο, ύστερα από πτώση του από σκαλωσιά, επί της οδού Φωκών στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής. Επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα», έγραψε στο Twitter.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πέρα από το τραγικό συμβάν, διεξάγονται ήδη έρευνες σχετικά με το αν υπήρχαν- και προ παντώς αν τηρήθηκαν- όλες οι προϋποθέσεις για τα μέτρα ασφαλείας του εργοταξίου.

Η ανακοίνωση της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924»:

«Η Δικέφαλος 1924 Α.Ε. και η οικογένεια της ΑΕΚ μόλις πληροφορήθηκαν το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα που συνέβη σήμερα στο εργοτάξιο.

Ο εργαζόμενος ήταν απασχολούμενος της εργοληπτικής εταιρίας του έργου. Αυτή τη στιγμή διερευνώνται τα αίτια του δυστυχήματος

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος εργαζόμενου»

Τραγικό δυστύχημα στην «Αγιά Σοφιά»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγικό δυστύχημα στην «Αγιά Σοφιά»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.