ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος 0-3: Πέταξε για τους «8»!

Ο Ατρόμητος βλέπει ήδη τους «8» του Κυπέλλου, με τη νίκη με 3-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης – Χατ τρικ πέτυχε ο Κουλούρης!
Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος 0-3: Πέταξε για τους «8»!

Ο Ατρόμητος μπορεί ήδη να πανηγυρίζει την πρόκρισή του στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά το 3-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Οι Περιστεριώτες ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κουλούρη που πέτυχε τρία γκολ, ουσιαστικά σφράγισαν από τον πρώτο αγώνα την πρόκριση.

Ο Απόλλων δεν είχε την ποιότητα να κοιτάξει στα μάτια τον αντίπαλο και το τελικό αποτέλεσμα ήρθε με χαρακτηριστική ευκολία.

Ο Ατρόμητος μπήκε λίγο μουδιασμένα στο παιχνίδι και ο Απόλλων πήρε τον πρώτο λόγο. Αυτό μέχρι το 10’, αφού μετά οι Περιστεριώτες ήταν καλύτεροι. Μάλιστα έχασαν την πρώτη μεγάλη φάση στο 12’, όταν ο Μούγιακιτς έγινε αποδέκτης της μπάλας από το γύρισμα του Μάντσον, ωστόσο αστόχησε από το σημείο του πέναλτι.

Πάντως, αφού έδωσε την… προειδοποιητική βολή, ο Ατρόμητος πήρε προβάδισμα στο σκορ, έπειτα από δεκαπέντε λεπτά, χάρη στο πέναλτι του Κουλούρη.

Ο Μάντσον μπήκε στην περιοχή, ο Κονέ σήκωσε το πόδι του στο… κεφάλι του Βραζιλιάνου. Ο Παπαδόπουλος έδειξε σωστά το σημείο του πέναλτι και ο Κουλούρης με ωραία εκτέλεση έκανε το 1-0!

Στη συνέχεια, ο Απόλλων ανέβασε το ρυθμό του, ψάχνοντας για το γκολ της ισοφάρισης, αλλά οι Στάθης και Ακόστα δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου, Θεοδωράκη.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν παράσταση για ένα ρόλο και συγκεκριμένα του Ευθύμη Κουλούρη. Ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε ακόμη δύο τέρματα το πρώτο στο 63’, από μία υποδειγματική αντεπίθεση και συνεργασία των Μπρούνο, Ενσικουλού και το τρίτο της ομάδας του στο 71’ από εξαιρετική μπαλιά του Μάντσον.

MVP: Ο Ευθύμης Κουλούρης συνεχίζει ασταμάτητος το σκοράρισμα είτε πρόκειται για πρωτάθλημα είτε για Κύπελλο. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, πέτυχε και τα τρία τέρματα του Ατρομήτου και έδωσε σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση στους Περιστεριώτες.

UP: Ο Μάντσον ήταν εξαιρετικό στα καθήκοντά του κι αν ο Κουλούρη δεν είχε πετύχει τρία τέρματα, τότε θα ήταν ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης. Ο Βραζιλιάνος έκανε τρομερό παιχνίδι, κόβοντας όλες τις προσπάθειες του Απόλλωνα στο χώρο του κέντρο, ενώ έκανε την μπαλιά στο 3-0.

DOWN: Ο Αντρέι Λούκιτς ήταν από τους χειρότερους του Απόλλωνα και του αγώνα. Είχε κακές τοποθετήσεις σε όλη τη διάρκεια, βοηθήσει ελάχιστα τον Τζανετόπουλο, ενώ έχει μεγάλη ευθύνη και στο τρίτο γκολ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

ΓΚΟΛ: 27’ πέν., 63’, 71’ Κουλούρης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 26’ Κονέ, 52’ Τζανετόπουλος, 54’ Ακόστα, 93’ Μπεντινέλι – 8’ Μούγιακιτς, 54’ Χατζηισαΐας, 81’ Ενσικουλού

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Βάσιτς, Στάθης, Ναδάλες, Τζανετόπουλος, Λούκιτς, Γκίνο, Τριάδης (46’ Ναζλίδης), Ντούρσο (69’ Κοντοές), Μπεντινέλι, Κονέ (62’ Ντεφεντερίκο), Ακόστα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Σάκιτς, Ούμπιντες, Χατζηισαΐας, Νάτσος, Καρασαλίδης, Μάντσον (76’ Ρισβάνης), Κουλούρης, Μπρούνο, Μούγιατκιτς (58’ Ενσικουλού), Κυβρακίδης (66’ Γιαννούλης).

Κύπελλο Ελλάδας: Το βλέμμα σε Ριζούπολη και Λάρισα

ΑΟΧ Κισσαμικός – ΑΕΚ: «Διπλό» και «τσεκ» για τους «8»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος 0-3: Πέταξε για τους «8»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.