ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μισός στη Λαμία

Η αποστολή του «τριφυλλιού» για το πρώτο ματς της φάσης των «16»
Παναθηναϊκός: Μισός στη Λαμία

Με αρκετές απουσίες, όπως αναμενόταν, θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στον αγώνα Κυπέλλου της Πέμπτης (10/1, 19:30) κόντρα στη Λαμία.

Εκτός αποστολής έμειναν ο Φεντερίκο Μακέντα (συνέχισε το ατομικό), οι ασθενείς Γιάννης Μπουζούκης, Βαγγέλης Οικονόμου, Αργύρης Καμπετσής και οι Έργκους Κάτσε, Φάνης Μαυρομμάτης για λόγους τακτικής.

Νοκ-άουτ έχουν τεθεί και οι Βαγγέλης Θεοχάρης, Χρήστος Σέχου, Κωνσταντίνος Κότσαρης, Κώστας Αποστολάκης, όπως και ο Όμρι Άλτμαν, ασχέτως αν την Τετάρτη (9/1) ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα.

Ο Γιώργος Δώνης θα πάρει εξιτήριο την Πέμπτη και θα μεταβεί στη Λαμία για την πρώτη αναμέτρηση με τη Λαμία, στο πλαίσιο της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Να σημειωθεί ότι στην αποστολή μπήκαν μετά από σεβαστό χρονικό διάστημα οι Αντονί Μουνιέ και Ουσμάν Κουλιμπαλί, οι τρεις διαθέσιμοι τερματοφύλακες και ο νεαρός Δημήτρης Σερπέζης.

Η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Σερπέζης.

Η προετοιμασία για το ματς με τη Λαμία ολοκληρώθηκε με προθέρμανση και οικογενειακό δίτερμα.

Λαμία-Παναθηναϊκός: Πάντα τον δυσκόλευε

Παναθηναϊκός: Η ευκαιρία τους

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Μισός στη Λαμία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάνος Ανδρουλάκης

Ο Μάνος Ανδρουλάκης σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και το 2006 έκανε την αρχή σε εβδομαδιαία εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2009 μέχρι το 2015 εργάστηκε στην ιστοσελίδα Contra.gr. Στο Sportime επιμελείται τους αγώνες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και θέματα γύρω από την «πράσινη» επικαιρότητα.