ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Θα πάρει και χαφ!

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις με δύο ποδοσφαιριστές
ΠΑΟΚ: Θα πάρει και χαφ!

Μπορεί τα… φώτα να έχουν πέσει στην υπόθεση του φορ, αλλά στον ΠΑΟΚ εκτός απο αντικαταστάτη για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς “τρέχουν” και την μεταγραφή του χαφ. 

Οι “ασπρόμαυροι” έχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις με δύο ποδοσφαιριστές και συνεχίζουν τις συζητήσεις μέχρι να είναι σε θέση να ανακοινώσουν τη συμφωνία με έναν απο τους δύο.

Πρόκειται φυσικά για τον ποδοσφαιριστή που θα έρθει για να καλύψει το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Πόντους Βέρνμπλουμ και δεν αποκλείεται να υπάρξει μεταγραφή δανεισμού με ρήτρα αγοράς.

Ο νέος Αθλητικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ Μάριο Μπράνκο, είναι αυτός που ασχολείται και με αυτήν την υπόθεση πάντα σε στενή συνεργασία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Γιώργο Σαββίδη.

ΠΑΟΚ: Καμία ρήτρα ο Παναθηναϊκός για Μπεργκ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Θα πάρει και χαφ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.