ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κουλούρης: «Μας ενδιαφέρει πολύ το Κύπελλο»

Ο Ευθύμης Κουλούρης μίλησε για το Κύπελλο, τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο πρωτάθλημα, αλλά και για τα μεταγραφικά σενάρια
Κουλούρης: «Μας ενδιαφέρει πολύ το Κύπελλο»

Ο Ευθύμης Κουλούρης ήταν το πρόσωπο του αγώνα στη Ριζούπολη και δεν δίστασε να μιλήσει για του στόχους του Ατρομήτου στο Κύπελλο.

Ο Έλληνας επιθετικός του Ατρομήτου αναφέρθηκε επίσης και σε όσα ακούγονται σχετικά με το όνομά του για μεταγραφικά σενάρια. Αναλυτικά μιλώντας στην κάμερα της Cosmote, είπε:

«Είμαι σίγουρα ικανοποιημένος από τη σεζόν που κάνω. Είμαστε ακόμη στα μισά. Θέλω να βοηθάω την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της. Μ’ άρεσε πολύ το τρίτο γκολ αλλά για έναν επιθετικό όλα τα γκολ είναι ξεχωριστά.

Η δουλειά μας είναι να κλείνουμε τα αυτιά μας στα μεταγραφικά σενάρια και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Αυτό που κοιτάμε τώρα είναι το ματς πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό, αν και το κύπελλο είναι μια διοργάνωση πως μας ενδιαφέρει».

Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος 0-3: Πέταξε για τους «8»!

Ατρόμητος: Συμφωνία με Νταβίντ Κορτ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κουλούρης: «Μας ενδιαφέρει πολύ το Κύπελλο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.