ΑΕΛ

ΑΕΛ: Ανακοίνωση κατά της Cosmote TV

Η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωσε κατά της Cosmote TV σχετικά με τον σχολιασμό της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης
ΑΕΛ: Ανακοίνωση κατά της Cosmote TV

Η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας και κατά του συνδρομητικού καναλιού που μετέδωσε την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Συγκεκριμένα η «βυσσινή» ΠΑΕ ανέφερε: «Η ΑΕΛ θα διαμαρτυρηθεί εντονότατα στη διεύθυνση της Cosmote TV για την άκρως μεροληπτική εις βάρος των προσπαθειών των παικτών της αναμετάδοση από τον σχολιαστή του καναλιού.

Το ίδιο φαινόμενο είχε εμφανιστεί σε όλα τα παιχνίδια κυπέλλου και στην προηγούμενη σεζόν από τον ψηλό φαλακρό υπάλληλο του καναλιού, με αποκορύφωμα το παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ στη Λάρισα, που δεν είδε ούτε τη γροθιά του Μοράν στον Αγκάνοβιτς, ούτε τα 5 μέτρα οφσάιντ που ακολούθησαν, με τον Μασούντ να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της ΑΕΚ, το οποίο παρά την ήττα της με 2-1 την οδήγησε σε συνδυασμό με το απίθανο γκολ του Χριστοδουλόπουλου στο 97′ του επαναληπτικού, στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, στερώντας από την ΑΕΛ πιθανώς ένα ακόμη κύπελλο Ελλάδος.

Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα με ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλα και δύο χαμένους τελικούς και η ιστορία της αλλά και η ιδιοκτησία της δεν επιτρέπουν τέτοιες συμπεριφορές.

Θα έπρεπε να σχολιάζουν ότι το σκορ στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να είναι 5-0 και όχι 3-1…».

ΑΕΛ  – Αστέρας Τρίπολης 3-2: Ανοιχτοί λογαριασμοί (vid)

ΑΕΛ: «Έχουμε συνηθίσει το… συνεργείο»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΛ: Ανακοίνωση κατά της Cosmote TV», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.