AGENT GREEK

Η τάση στη μετά Πρίγιοβιτς εποχή

Ποιες είναι οι σκέψεις, τα σενάρια και αυτοί που τα... λανσάρουν για την επόμενη του Πρίγιοβιτς ημέρα στον ΠΑΟΚ
Η τάση στη μετά Πρίγιοβιτς εποχή

Πάει και ο Πρίγιοβιτς. Ο,τι έγινε (και έγιναν πολλά), έγινε. Πάμε να δούμε την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ. Τρία τα σενάρια που παίζουν τη δεδομένη στιγμή.

Πρώτον: τα «σκάμε» χοντρά και πάμε να αγοράσουμε τον Μπεργκ. Τάση που (φαίνεται πως) εκπροσωπείται και υποστηρίζεται από τον Γιώργο Σαββίδη.

Δεύτερον: σαρώνουμε τα πάντα! Χαμηλώνουμε τον οικονομικό πήχη και παίρνουμε δανεικό έναν φορ με option αγοράς το καλοκαίρι και με τα διαθέσιμα χρήματα, κινούμαστε και παίρνουμε (πρωτοκλασάτο) εξτρέμ, κεντρικό χαφ και κλείνουμε και τον Σταφυλίδη. Τάση που εκπροσωπείται από αρκετούς «περιφερειακούς» της διοίκησης των Κυπελλούχων

Τρίτον: ξεψαχνίζουμε την αγορά για φορ ταιριαστό στη νέα λογική που εφαρμόζεται για το «χτίσιμο» της νέας ομάδας. Δηλαδή, νέος ηλικιακά, με μεταπωλητική αξία.

Αν μπορούμε, τον φέρνουμε δανεικό, αν όχι, υπάρχουν 6 εκατ. ευρώ διαθέσιμα για αγορά. Τάση που κερδίζει έδαφος και εκπροσωπείται από τον Πέδρο Μπράνκο.

Τι θα επικρατήσει στο τέλος; Ας περάσει πρώτα η Τρίπολη και εδώ είμαστε…

Υ.Γ. Oταν με το καλό ανακοινωθεί ο Πρίγιοβιτς, θα τα πούμε αναλυτικά για την ιστορία με τη ρήτρα του και το τι ακριβώς γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις.

Ιβάν-Πρίγιοβιτς: Γιατί δεν έγινε το ραντεβού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η τάση στη μετά Πρίγιοβιτς εποχή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.