AGENT GREEK

Ψάχτηκε για Μενόσε ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Agent Greek αποκαλύπτει το ενδιαφέρον για τον Ουρουγουανό και το πώς μπορεί να ανοίξει θέση στο κέντρο άμυνας των Ηπειρωτών
Ψάχτηκε για Μενόσε ο ΠΑΣ Γιάννινα

Χίλια κομμάτια έχω γίνει αυτές τις μέρες. Ό,τι μαθαίνω, σας το γράφω. Όπως το ενδιαφέρον του ΠΑΣ Γιάννινα για τον Ερνάν Μενόσε.

Θα με ρωτήσετε τώρα κι εσείς πού τον ανακάλυψα αυτό τον γίγαντα. Τι ατζέντης θα ήμουν αν δεν το μάθαινα; Προτάθηκε στους Ηπειρώτες και δεν τους άφησε ασυγκίνητους. Έως εκεί προς το παρόν. Δεν έχει πάει πιο πέρα το θέμα.

«Πρόταση στα χέρια του δεν έχει ο παίκτης, αλλά τον κοιτούν», μου μεταφέρθηκε. Δύσκολη περίπτωση, όμως, κυρίως γιατί δεσμεύεται με συμβόλαιο. Εδώ στον ΠΑΣ Γιάννινα την πάτησαν με τον Σιμόν Στραντ έτσι που το θέμα του ήταν -φαινομενικά- απλό. Φέτος ο Μενόσε έχει 11 ματς στο πρωτάθλημα. Επομένως, η Μπελγκράνο δύσκολα θα τον άφηνε έτσι.

Ο 31χρονος Ουρουγουανός είναι κεντρικός αμυντικός, θέση που αυτή τη στιγμή δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εκεί κάτι δεν μου κολλούσε και εμένα, αλλά βρήκα τη λύση. Αρχικά, είναι δεδομένο πως το καλοκαίρι θα αποκτηθεί στόπερ. Υπάρχει, όμως, ένα μικρό παραθυράκι να χρειαστεί από τώρα κεντρικός αμυντικός. Ή για να σας το πω καλύτερα, εάν βρεθεί ο εκλεκτός, ίσως δημιουργηθεί χώρος.

Πώς θα συμβεί αυτό; Τον Στέφανο Ευαγγέλου πώς τον βλέπετε στα Ιωάννινα, καλά; Έχει μέχρι τώρα πείσει τον Γιάννη Πετράκη και τους υπόλοιπους πως μπορεί να προσφέρει; Εγώ όποιον και να ρώτησα, μου τα μασούσε λίγο στο συγκεκριμένο θέμα. Υπενθυμίζω πως είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό και οι δανεισμοί εύκολα σπάνε, αν χρειαστεί…

Η τάση στη μετά Πρίγιοβιτς εποχή

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ψάχτηκε για Μενόσε ο ΠΑΣ Γιάννινα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.