ΠΑΟΚ

Ασέβεια Πρίγιοβιτς σε Σαββίδη! (pic)

Τι έγραψε ο Σέρβος στράικερ κατά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ
Ασέβεια Πρίγιοβιτς σε Σαββίδη! (pic)

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς λίγο μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στην Αλ Ιτιχάντ με δημοσίευσή του στο Instagram ευχαριστεί τους συμπαίκτες τους, τους προπονητές του και τον κόσμο αλλά όχι τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη…

Ο Σέρβος στράικερ που επέλεξε τα «πετροδόλαρα» των Αράβων ξέχασε τον μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου για όσα του πρόσφερε από τη μέρα που ήρθε στην Τούμπα, μια κίνηση που κάθε άλλο παρά τον τιμά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Μετά από δύο φανταστικά χρόνια, 86 παιχνίδια, 60 νίκες, 55 γκολ και δύο Κύπελλα, έφτασε η ώρα να πω αντίο. Ήρθα τον Ιανουάριο του 2017, όταν χιόνιζε. Εκείνη την εποχή ο ΠΑΟΚ ήταν σε απελπιστική κατάσταση, στην 9η θέση της βαθμολογίας και «πεινώντας» για τρόπαια. Σήμερα που φεύγω, χιονίζει ξανά.

Κατά τη διάρκεια των δύο προηγούμενων καταπληκτικών ετών, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να είναι η κυρίαρχη ομάδα στην Ελλάδα με διαφορά. Οκτώ πόντους μπροστά από τους ανταγωνιστές του στη βαθμολογία και με νέους τίτλους. Συνεπώς, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου, το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο και όλους τους υπαλλήλους του ΠΑΟΚ.

Θέλω να ευχαριστήσω ακόμα περισσότερο από ποτέ τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σε ολόκληρο τον κόσμο, ειδικά εκείνους που με υποστήριξαν από την αρχή έως το τέλος. Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι περισσότερο από μια ομάδα και ελπίζω να βοήθησα τον οργανισμό να γίνει μεγαλύτερος και πλουσιότερος με τις εμφανίσεις μου, τη διάθεσή μου και την αφοσίωσή μου. Σας ευχαριστώ ξανά και καλή τύχη!»

https://www.instagram.com/p/BsdEjtHBIVq/?utm_source=ig_embed

Ο Έλληνας ατζέντης που έφερε τη Ρεν στον ΠΑΟΚ για Γιαννούλη

Επίσημα στην Αλ Ιτιχάντ ο Πρίγιοβιτς-Ερχεται ο αντικαταστάτης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ασέβεια Πρίγιοβιτς σε Σαββίδη! (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.