ΑΡΗΣ

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Έκανε δικό του τον Τόνσο ο Άρης!

Οι "κίτρινοι" θα καταβάλουν τη ρήτρα στον Αστέρα Τρίπολης και θα ενεργοποιήσουν την συμφωνία με τον 29χρονο Αργεντινό μέσο
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Έκανε δικό του τον Τόνσο ο Άρης!

Ο Άρης έκανε την μεταγραφική αρχή με τον Μιχάλι Κόρχουτ και ετοιμάζεται για τη δεύτερη προσθήκη με τον Μάρτιν Τόνσο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportime.gr, οι “κίτρινοι” ήρθαν σε συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου να αποκτήσουν τον 29χρονο επιτελικό μέσο.

Οι Θεσσαλονικείς θα καταβάλουν το ποσό της ρήτρας (κοντά στα 45.000 ευρώ) στους Αρκάδες.

Και έτσι θα μπορέσουν να ενεργοποιήσουν την συμφωνία με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή.

Οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και ο Τόνσο αναμένεται εντός των ημερών να ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Όσον αφορά τα επόμενα μεταγραφικά χτυπήματα, οι “κίτρινοι” έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Γάλλου δεξιού μπακ Μικαέλ Αλφόνς.

Όλα είναι έτοιμα και για την οριστικοποίηση αυτής της συμφωνίας, αφού τόσο η Ντιζόν όσο και ο παίκτης έχουν συμφωνήσει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το θέμα είναι πως ο γαλλικός σύλλογος άλλαξε προπονητή πρόσφατα και αυτός θέλει να δει όλο το ρόστερ πριν αποχωρήσει ο οποιοσδήποτε.

Άρης: Συμφωνία με τον Ούγγρο Μιχάλι Κόρχουτ

Αρης: Ο Τόνσο, ο Κατράνης και ο Αλφόνς

Απάντηση Βέλεθ: «Μόνο Άρης»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Έκανε δικό του τον Τόνσο ο Άρης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.