ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τάκης Τσουκαλάς: Παρέμβαση εισαγγελέα για τα σχόλια κατά Τζήλου

Ο Τάκης Τσουκαλάς και τα τα σχόλιά του για τον διαιτητή Θανάση Τζήλο, ο οποίος, λίγες ημέρες αργότερα, δέχτηκε επίθεση, έφεραν τη νέα παρέμβαση εισαγγελέα. Η προκαταρκτική εξέταση διενεργείται από τον αναπληρωτή αθλητικό εισαγγελέα. Απόστολο Γραμμένο, που έχει εντολή να διαπιστώσει αν τα όσα είπε ο Τάκης Τσουκαλάς αποτελούν παράβαση του νόμου σχετική με την...
Τάκης Τσουκαλάς: Παρέμβαση εισαγγελέα για τα σχόλια κατά Τζήλου

Ο Τάκης Τσουκαλάς και τα τα σχόλιά του για τον διαιτητή Θανάση Τζήλο, ο οποίος, λίγες ημέρες αργότερα, δέχτηκε επίθεση, έφεραν τη νέα παρέμβαση εισαγγελέα.

Η προκαταρκτική εξέταση διενεργείται από τον αναπληρωτή αθλητικό εισαγγελέα. Απόστολο Γραμμένο, που έχει εντολή να διαπιστώσει αν τα όσα είπε ο Τάκης Τσουκαλάς αποτελούν παράβαση του νόμου σχετική με την πρόκληση αθλητικής βίας.

Η ερευνώμενη εκπομπή προβλήθηκε διαδικτυακά στις 10 Δεκεμβρίου του 2018 και, κατά την διάρκειά της, ο οπαδός του Ολυμπιακού, με συμπαρουσιαστή τον Άκη Βαρδαλάκη, σχολίασαν το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό, που έληξε 1-1, με επικριτικά σχόλια για τον διαιτητή.

Μεταξύ άλλων, είπαν: «Να προσέχετε με το μηχανάκι εκεί που κυκλοφορείτε. Είναι 6.000.000 κατάρες, τις δικαιούστε όλοι. Άμα η κατάρα έχει βάση, να προσέχετε. Ο Θεός είναι μεγάλος… Και η ζωή είναι μικρή. Μη μικρύνει κι άλλο».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ο Τάκης Τσουκαλάς ποδοσφαιριστής με πράσινα! (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τάκης Τσουκαλάς: Παρέμβαση εισαγγελέα για τα σχόλια κατά Τζήλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.