ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Γεύμα στο Μικρολίμανο

Μετά την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (10/1), η ομάδα του Ολυμπιακού γευμάτισε το μεσημέρι στο Μικρολίμανο.
Ολυμπιακός: Γεύμα στο Μικρολίμανο

Σύσσωμος ο Ολυμπιακός γευμάτισε σε ψαροταβέρνα, μετά την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (10/1) στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Τα μέλη του «ερυθρόλευκου» ποδοσφαιρικού τμήματος γευμάτισαν το μεσημέρι της Πέμπτης (10/1), σε γνωστή ψαροταβέρνα στο Μικρολίμανο, περνώντας κάποιες ξέγνοιαστες στιγμές πριν από το απαιτητικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού το επόμενο δίμηνο. Ορισμένοι παίκτες, μάλιστα, κοινοποίησαν βίντεο στα social media από τις στιγμές χαλάρωσης στο ομαδικό δείπνο.

Το κλίμα στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» παραμένει πολύ καλό από την αρχή της σεζόν και αυτό το τραπέζι της ομάδας ήταν μία ακόμα απόδειξη πως ο Ολυμπιακός είναι μία οικογένεια. Παράλληλα, ήταν και μία καλή ευκαιρία για χαλάρωση, καθώς από εδώ και πέρα οι αγώνες θα είναι διαδοχικοί σε Ελλάδα και Ευρώπη και δεν υπάρχει χρόνος ούτε για δείγμα!

Ολυμπιακός: «Καμπανάκι» από Μαρτίνς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Γεύμα στο Μικρολίμανο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.